Missä lentää kesällä elävän bullfinch, jossa voit tavata talvella muuttolintuja

Kaikki ihmiset tietenkin tiedä, että sekä vakiintuneita että ohimeneviä lintuja on. Jotkut heistä lentävät talvella lämpimissä reunoissa - kaikki tunnetaan. Mutta mitä Missä lentää kesällä bullfinch Ja lennätkö he pois jonnekin yleensä, kaikki eivät tunneta. Tässä asiassa suosittelemme ymmärtämään artikkelimme. Kuitenkin ennen kuin siirtyminen pääasiaan, päivitä ensin muisti ja ensin muistamme, kuinka bullfinch tarkastelee lainkaan.

Kaikki ihmiset tietenkin tiedä, että sekä vakiintuneita että ohimeneviä lintuja on. Jotkut heistä lentävät talvella lämpimissä reunoissa - kaikki tunnetaan. Mutta mitä Missä lentää kesällä bullfinch Ja lennätkö he pois jonnekin yleensä, kaikki eivät tunneta. Tässä asiassa suosittelemme ymmärtämään artikkelimme. Kuitenkin ennen kuin siirtyminen pääasiaan, päivitä ensin muisti ja ensin muistamme, kuinka bullfinch tarkastelee lainkaan.

Ulkomuoto

Bullfigre - pieni kaunis lintu (Ei paljon enemmän varpoa), jolla on melko pehmeä höyhenpeite. Yksi tämän lintujen mielenkiintoisista tosiasioista on se, että tyypillinen kirkkaanpunainen rinta löytyy vain miehistä, naarashöyhenet ovat harmaita-ruskeita. Sekoitettujen ja havupuiden kaistale on määritetyn lintujen rodun tärkein elinympäristö. Nimi "Bullfight" tapahtui sanasta "Snow" luultavasti, koska tämä rotu näki useimmiten talvella, kun kaikki ympärillä on valkoisella lumilla, eikä enää ole lintuja, lukuun ottamatta näitä muutoksia komeita kädet punaisella Rinta.

Bulkki talvielämä

Mitä tapahtuu näille linnuille kylmässä kaudella talvella. Yleensä he asuvat pienissä 7-10 kappaletta . Kylmempi ilman lämpötila kadulla, vähemmän mobiili on suurikokoinen. He voivat vain istua haaralla tai vaihteilla ja vain aika ajoin jonnekin lentää pois ruokaa. Ja se tapahtuu koko päivän. Lintujen pimeyden puhkeaminen alkaa etsiä paikkaa nukkumaan: Se voi olla piilotettuja sivuja puissa tai paksuissa pensaissa.

Talven ensimmäisen puoliskon aikana Linnut käyttäytyvät melko hiljaa, vain satunnaisesti tällä kertaa, voit kuulla soittoäänen "du du". Kun talvi menee puoliksi, bullfinches alkaa kerätä suuria parvia, joissa kuulet yksinkertaisen lempeän laulun. Ja lähempänä keväällä ja lämpöä tulee, kovempi ja useammin nämä linnut laulavat laulunsa. Huhtikuun alkamisen myötä bullfires menee suuriin parviin ja lähempänä kuukauden keskelle he katoavat ja kaukana kaikista tietää, missä he menevät.

Lifestyle Snegia

Suurin kesäelämä

Joten missä Snegirin kesällä Venäjällä lentää? Voidaan olettaa, että ne, kuten muut muuttolintuja, etsimään suotuisempia olosuhteita, lentää takaisin, missä kesä on kylmempi. Tämä johtopäätös voidaan kuitenkin tehdä vain, jos et tiedä yhtä yksinkertaista totuutta: Bullfinch - lintu asettui. Kyllä, joten hän ei voi lentää pois missä tahansa, vaan vain piilottaa ihmisen silmästä paksuina paksut ja metsät . Poikkeus voi olla vain yksi sääntö : Snegiri lentää talvella tiheästi asuttuja kaupungeissa kylissä tai kyliä etsimässä eristäytynyt paikka ja mukava elämä.

Tämä lintu linnut elävät pestään siellä. jossa he eivät näe henkilön silmää. Nämä paikat voivat olla:

  • tiheät lehtipuita;
  • Makushki korkea havupuita;
  • Harvemmin pensaat, joiden läheisyys ei ole ihmisiä.

Siksi näiden lintujen tarkkaileminen kesällä on melko vaikeaa. Ne ovat hyvin taitavasti piilossa ihmisestä ja käytännössä eivät anna itseään.

Kuinka viettää kesän bullfinch

Miksi talvella bullfinchs lentää ihmisille

Joten nyt tiedät, mistä lentää meille Snegirin talvella. Mutta miksi he ovat niin taitavasti piilossa ihmisestä kesällä ja samanaikaisesti he itse lentävät kotiimme talvella? Kaikki on hyvin yksinkertainen: he joutuvat pysymään lähemmäksi henkilöä etsimään rehua. Tämän rodun lintuun ei ole kylmä lintu, koska niiden kehon lämpötila on keskimäärin 41-43 astetta ja nälkä. Jopa terveellistä lintua Rehun puute voi vaikuttaa haitallisesti kehoonsa ja se jäätyy hyvin nopeasti. Talvikaudella löydät ruokaa metsässä - tehtävä ei ole keuhkoja, joten bullfinches pidetään lähempänä ihmisiä, joissa voit aina löytää, mitä käyttää sitä.

Näiden höyhenen vaikein aika on joulukuun lopussa - tammikuun alku. Tämä on aika, jolloin kevyt päivä on kaikkein lyhyt ja härkätaistelu löytyy valtavasta määrästä jopa kaupunkien kaduilla. Kun kylmä kulkee ja kevät tulee, metsässä olevien ruokien löytäminen ei ole paljon työtä ja lintu palaa takaisin, jättäen kyliä ja tungosta kaupungeista.

Ravitsemuslinnut

On ymmärtänyt, missä härkätaistelut laskevat kesällä, kannattaa sanoa muutaman sanan Mikä ruokkii tämän lintujen rotua . Osa päätelmistä niiden ruokavaliosta voidaan tehdä, vain katsomalla niiden nokka. Se on hyvin massiivinen, mikä tarkoittaa, että se on tarkoitus rikkoa pieniä muttereita tai siemeniä. Tällainen nokka ei kuitenkaan ole sopivia vikojen ja matojen kiinnittämiseen. Linnut haluavat syödä erilaisia ​​marjoja, joista he vain syövät siemeniä, ja liha yksinkertaisesti lähetetään ja puiden munuaiset.

Vankeudessa

Oppimatkin siitä, että bullfinningit elävät kesällä metsissä ja paksut paksut, ja talvella he palasivat ihmisille jälleen, ajattelevat: Onko mahdollista pitää tämä lintu vankeudessa? Tämäntyyppinen sisältö on sallittu Jos suoritat useita tärkeitä ehtoja:

  • Solun on oltava korkea ja tilava;
  • Asunnon alareunassa pitäisi aina olla raikas hiekka;
  • Se kannattaa asentaa pienen kylpyyn vettä, koska tämä lintujen rotu rakastaa uida.

Ravitsemuksesta vankeudessa. Erilaiset siemenet ja marjat voivat toimia syötteenä pullistua. Lisäksi on kuitenkin välttämätöntä antaa lintuja terriant porkkana ja tuoreita vihreitä. Lämpötila-hallinnossa kaikki on melko selvää. Snegiri rakkaus kylmä , ja lämpö yrittää piilottaa, joten on tarpeen sijoittaa häkki viileään paikkaan, mutta älä unohda riittävästi auringonvaloa, tämä tekijä on tärkeä lintujen kannalta. Snegrees voidaan pitää pienissä ryhmissä tai pareina asettamalla eri tyyppisten lintujen soluihin.

Habitat Sway Summer

Hyötyä

Loppujen lopuksi meitä koskettiin tässä artikkelissa, kysymys syntyy: Ja mikä hyvä voi olla bullfineristä ? Aluksi tämä on miellyttäviä ääniä, jotka julkaisevat lintuja, kun he laulavat. Ei ole mitään kauniimpaa kuin herääminen kylmän talven aamuna auringon ensimmäisten säteiden kanssa, mene pihalle ja kuule tämä kaunis musiikki.

Kuitenkin antamaan esteettinen ilo ei kaikki Mitä nämä olennot kykenevät. Snegirilla on tärkeä rooli erilaisten siementen leviämisessä valtaville alueille. Täällä, esimerkiksi lintukylä syödä Ryabina-marjoja ja vahingossa pudotti yhden siemenistä maan päälle ja ottaen huomioon, että härkätaulut pystyvät lentämään pitkiä matkoja, marjoja, jotka tuoneet tämän lintu voi kasvaa kaukana siitä, mistä se syö nyt. Joten osoittautuu, että pienen pennate-luomisen ansiosta uudella paikalla oli koko puuelämä.

Video

Mielenkiintoisia tietoja paskiaista saat selville katsomalla videota.

Snegiri on ainutlaatuisia lintuja, joita esi-isiemme kutsuttiin crossbareiksi. He olivat tyytyväisiä siihen, että ne sisälsivät heidät kotona, kun taas linnut muistivat helposti suosittuja melodioita. Tämä lintu esitti laulua ja ääniä ilman paljon vaivaa, joten sitä kutsuttiin venäläiseksi papukaille.

Snegiri: Kuvaus

Asiantuntijat tunnetaan yhdestä bullfire, joka sisältyy rullan perheeseen. Käännetään latinasta, linnun nimi tarkoittaa "tulista".

On kaksi versiota nimestä "Snegir": Yksi heistä todetaan, että nimi johtuu siitä, että talven alkamisen myötä nämä linnut siirtyvät lämpimin paikkoihin, ja toinen liittyy turkkilaiseen sanaan "SNOG", Mikä tarkoittaa Krasnogudaa. Vähitellen tämä nimi muuttui lintujen nykymaksuun "Snegir".

Ulkomuoto

Ulkomuoto

Uskotaan, että tasavallan edustajat ovat Brown / Nepalin Buffalo-kelat, jotka asuvat Etelä-Aasiassa. Nämä pitkän kantaman sukulaiset muistuttavat enemmän nuoria härkätareja, jotka vain oppineet lentämään. Toisin sanoen kaukaiset sukulaiset eivät eroa niin kirkas väritys. Asiantuntijat uskovat, että aasialaiset lajit ovat progenitor, vähintään 5 nykyaikaista lajia, jotka erotetaan höyhenen ominaispiirteen, musta "korkki".

Mielenkiintoinen hetki! Samanlainen ominaispiirre "korkki" esiintyy jo aikuisten linnuissa, ja poikaset, tämä "korkki" on maalattu Ocher-Brownin varjossa.

Snegiri on lintuja, jotka ovat huomattavasti erinomaisia ​​varpunen, koska ne voivat kasvaa jopa 18 cm pitkälle tai jopa enemmän. Kun se on hyvin kylmä kadulla, näyttää siltä, ​​että tämä ei ole kaikissa pienissä lintuissa, koska bullfinchs pitää lämpöä höyhensä lämpöä. Näiden lintujen värin luonne on sellainen, että on mahdollista tarkkailla päävärin selkeää jakautumista riippuen kehon osista. Sääntönä ei myöskään ole erilaisia ​​rinteitä eikä eristeitä eikä ikiomeroisia spin.

Rungon alaosa, värin sävy ja intensiteetti liittyvät suoraan lajiin ja liittyvät myös lintujen yksittäisiin ominaisuuksiin. Flip ja ohjauslevyt ovat erilaisia ​​mustissa, sininen metalli-tump. Rungon alue takana ja hännän yli alussa heillä on puhtaasti valkoinen väri. Tällä lintulla on melko voimakas nokka, joka edistää vahvojen marjojen murskaamista sekä niiden luita.

Käyttäytymisen ja elämäntavan luonne

Käyttäytymisen ja elämäntavan luonne

Odotetaan tarpeeksi, mutta matriarkkio toimii härkätaistelussa, ja miehet ovat kiistanalaiset naisilla, joilla on yksinkertainen, löysä luonne. Perheyhteisöjen syylliset ovat pääsääntöisesti aina naisilla, vaikka he eivät koskaan tuo näitä riita-asioita taisteluun. Pienimpien ihmisten ilmentyminen, miehet välittömästi vetäytyvät, jättäen rakastetut marjat tai sivukonttorit useimmat irtotavarat, runsaasti siemeniä. Samaan aikaan miehet eivät ole niin liikkuvia, verrattuna naisiin.

Nämä linnut pysyvät pääsääntöisesti jättämättä pesimätöntä elinympäristöä. Usein ne muodostavat lukuisia parvia, mikä tekee niistä erittäin havaittavissa erityisesti luonnollisille vihollisille. Kevään loukkauksen ensimmäisissä merkkeissä he yrittävät piilottaa purjehtivat silmät vihreiden istutusten tiheissä paksuissa.

Tärkeä hetki! Kevään puhkeamisen myötä miehet alkavat kokeilla äänestystään, istuvat eri puiden tai pensaiden oksat. Samaan aikaan naaraat, vaikka he laulavat, mutta ei niin usein, ja pesäkauden aikana nämä linnut yleensä lopettavat laulamisen.

Snegiri laulaa äänekkäästi, vaan jatkuvasti, kun taas melodiot koostuvat ääniä, jotka muistuttavat pilliä, buzzing tai kirjonta. Nämä linnut voidaan sijoittaa ja kuunnella. Kaikki pallot tähdet välttämättä kaiku keskenään, mutta samalla he tekevät täysin erilaisia ​​ääniä.

Kun bullfinches taistelemme, he istuvat samaan puuhun ja alkavat puhdistaa höyhenet tai vain istua, paksumpi ja vaivautua toisiinsa. On jonkin aikaa ja parven, kuten joukkue kallistuu ja lentää. Samaan aikaan puun alla hän jättää jälkiä hänen juhlansa marjojen muodossa ja niiden luut sekä siemenjäämät. Härkätaistelun talvielämä liittyy siihen, että lintuja on jatkuvasti kiinni Melesey, reunat, puutarhat ja puutarhat etsimässä ruokaa.

Kuinka monta kiusaaja elää

Luonnollisissa olosuhteissa bullfinches elää noin 12 ja puoli vuotta ja vankeuden olosuhteissa asianmukaisesti yli 15 vuotta.

Seksuaalinen dimorfismi

Seksuaalinen dimorfismi

Nainen eroaa mieheltä yksinomaan värin luonteesta. Miehillä värin luonne on kirkkaampi, joten ne ovat huomattavasti erottuneet naarasten taustalla.

On tärkeää tietää! Miehet, kuten posket ja rintakehä sekä osa vatsasta, maalattu kirkkaanpunainen väri. Mitä naisilla, heillä on tällaiset ruumiinosat, jotka on maalattu ei-korkeuteen ruskeanharmaaksi. Samtsov läpipainopakkaukset harmaa ja kirkas valkoinen kyky.

Mitä tulee muille merkkeihin, naaraat ja miehet eivät eroa mihinkään. Musta värejä vallitsevat kurkussa nokka sekä hännän ja siivet. Mustan lisäksi näet valkoiset raidat. Tämä musta väri on selvästi rajattu punaisista ja muista väreistä. Nuorilla yksilöillä on musta, sekä siivet että hännän. Heillä ei myöskään ole mustia hattuja, jotka erotetaan ruskealla, mutta ennen ensimmäistä syksyn molting. Värin omaperäisyys, riippuen lattiasta ja linnun iästä riippuen, ryntää silmiin vain silloin, kun linnut siirretään parvissa.

Näkymät Snegray

Näkymät Snegray

Asiantuntijat tunnistivat 9-lajia, vaikka jotkut tutkijat uskovat, että lajit ovat vielä 8, koska harmaa ja Ussuri Snegiri edustaa matala bullfin. Lisäksi tällä sukupuolella on kaksi näistä höyhenistä ryhmää: Musta ja naamioita.

Yleisesti hyväksytty 9 lajia edustavat:

  • Ruskeat taidot.
  • Yellowosfine bullfinches.
  • Redhead Bullfinings.
  • Sumogolnia bullfinches.
  • Snegiri Blob.
  • Azorit Snegiri.
  • Tavalliset bullfinches.
  • Harmaat bullfinches.
  • USSURI SNEGIRI.

Maamme löytyy pääasiassa 3 alalaitoksesta esittämiä tavallisia härkätaisteluja. Ne eroavat vain asumaan tietyillä alueilla, joilla on tiettyjä luonnollisia olosuhteita. Tällaisiin aluksiin kuuluu:

  • Eurosibirsky, hän on itäinen eurooppalainen bullfin, joka sai laajalle levinneen jakelun.
  • Kaukasian tavallinen bullfinch, jolle on ominaista kirkkaampi väritys, mutta pienempiä mitat.
  • Kamchatka tavallinen bullfinch, tunnettu suurempia koot.

Luonnolliset elinympäristöt

Lintukulhojen löytyy lähes kaikkialla Euroopassa, Aasiassa sekä Siperiassa, Kamchatkassa ja Japanissa. Habitaut-alueen eteläiset rajat pidetään Espanjan pohjoisosassa, Appenin, Kreikassa sekä Aasiassa. Snegiri alueillamme asuvat länsipuolella itään, mikä antaa etusijalle metsä ja metsä-steppe-alue havupuiden läsnäololla. Samanaikaisesti he kohtaavat sekä tavallisilla sivuilla että vuorilla metsänviljelmien pakollisen läsnäolon kanssa.

Metsien ja paksujen piirin lisäksi nämä lintupesät kaupungin puutarhassa, puistoissa ja neliöissä. Tämä pätee erityisesti kausittaisten muuttojen osalta. Kesäkaudella irtotavarana voidaan nähdä tiheissä tiheissä sekä Palpalissa. Snegiri johtaa pääasiassa asettua elämäntapaa, mutta samalla he siirtyvät Taigan pohjoisosista talven kylmän puhkeamisen kanssa. Näiden lintujen elinympäristöjä koskevat Itä-Kiinan sekä Keski-Aasian alueelle.

Mitä ruokailu

Mitä ruokailu

Monet asiantuntijat uskovat, että härkätaudesta ei ole hyötyä, koska he vain tuhoavat erilaisten pensaiden ja puiden sadon.

Mielenkiintoista tietää! Snegiri ei vain syö marjoja, mutta he poistavat luut heiltä, ​​minkä jälkeen he murskaavat heidät, saada ytimen. Muut linnut toimivat melko eri tavalla: he syövät marjoja kokonaan, minkä jälkeen siemenet tulevat ulos, valmiiksi antamaan uusia ituja.

Bullfiresin ruokavalion perusta on kasvisruoka, vaikka poikasten hakkuudella he tarttuvat erilaisiin soolo-muotoisiin. Tavallinen valikko sisältää:

  • Eri puiden siemenet sekä pensaat.
  • Eri puiden ja pensaiden marjat.
  • Hop-kartiot sekä kataja marjat.

Talvella niiden ruokavalio tulee niukaltaan, joten näiden lintujen on syötävä puiden ja pensaiden munuaiset sekä erilaisten kasvien saatavuuden siemenet. Talvella on melko vaikeaa löytää linnut ruokkimaan, koska vain muutamia talvella tehdyt kasvit jäävät siemeniä tai hedelmiä.

Jäljentäminen ja jälkeläiset

jälkeläiset

Snegiri palasi Snegirin tavallisiin elinympäristöihin kevään puhkeamisen, mutta talven lopussa miehet yrittävät ottaa haltuunsa naisilla. Mitä lähempänä ja selkeämmin tuntuu, eniten pysyvät miehet. Tänä aikana ensimmäiset parit alkavat muodostaa, minkä jälkeen bullfinches alkaa rakentaa pesiä. Linnut sijoitetaan paksuihin karttoihin, kaukana puurakennuksesta sekä koivusta, mäntyllä, korkeilla juniper-pensaalla.

Jo toukokuussa on muuraus munia pesissä pesissä, ja kesäkuussa jälkeläiset ovat oppineet lentämään. Ulkonäkökulttuurin pistorasia muistuttaa jotain, kuten kulho, joka on kudottu kuusista ja muista rakennusmateriaaleista. Jokainen asetus on keskimäärin 5 munaa, arvo noin 2 cm, vaaleansininen sävy, joka on peitetty Chaeattisesti ruskeiden pisteiden päälle.

Mielenkiintoista tietää! Nainen nousee munia 2 viikon ajan. Mies alkaa huolehtia jälkeläisistään, kun poikaset alkavat oppia lentämään. Se, että jokaisella härkätaistelussa on keskimäärin 5 poikasen, pidetään normaalina ilmiönä.

Vanhemmat ruokkivat jälkeläisiä, kunnes poikaset oppivat poistamaan ruokaa itselleen. Heinäkuusta lähtien nuoret kopuvat parvissa, ja syyskuussa / lokakuussa he lentävät tiheistä paksuista. Samaan aikaan ne kaadetaan parviin, jotka lähetetään lämpimin alueille ennen talven alkamista.

Snegian luonnolliset viholliset

Snegian on paljon luonnollisia vihollisia, varsinkin kun tämä auttaa höyhenen kirkkaan värin sekä niiden maalausta ja pahuutta.

Bullfightingin luonnollisia vihollisia voidaan harkita:

  • Outlet-Rebel.
  • Cunnitsa.
  • Pöllö.
  • Kissa, kuten villi ja kodikas.

Kun härkät ovat koostumuksen koostumuksessa, ne tulevat erityisen havaittaviksi vihollisilleen. Lisäksi linnut menettävät valppautta. Tilanne pahentavat se, että härkätaisteluja ei voida kutsua lintuihin, joissa on korkeat lennonominaisuudet. Ne ovat hermostuneita ilmassa ja harvoin he onnistuvat pakenemaan saalistajien vainosta.

Mielenkiintoinen hetki! Suuremman turvallisuuden vuoksi taitoja ovat usein vihreiden, chatffetien tai jännitysten parvien vieressä. Ensimmäisessä häiritsevässä itkeellä huusi, paskaa yrittää jättää vaarallisen paikan.

Lopun väestö ja tila

Kirjaimellisesti viimeisten 10 vuoden aikana härkätaistelupopulaatiot ovat tulleet paljon pieniä. Tavallisten lintujen luokasta bullfinches muuttui harvinaan. Tärkein syy tällaisen negatiivisen kehityksen vuoksi on niiden asuintilaa koskevan höyhenen puute, vaikka tällainen tekijä vaikuttaa kielteisesti numeroon ja muihin lintuihin.

Tekijät vaikuttavat painopisteeseen:

  • Mestari metsän istutusten mies.
  • Ympäristötilanteen jatkuva heikkeneminen.
  • Metsän istutukset menettävät laadukkaita indikaattoreita, joten linnut eivät löydä ruokaa itselleen.
  • MODE MODE MODE.

Esimerkiksi voit ottaa Azores Bully, joka osoittautui sukupuuttoon vain johtuen siitä, että joku muu kasvillisuus ilmeni San Miguelin saarella. Siksi valtava työ toteutettiin paluuta näihin paikkoihin tuttujen kasvien saarelle. Tämän seurauksena näiden lintujen karja kasvoi 10 kertaa, 40-400 henkilöä.

Siksi ulkonäkö "kriittisessä kunnossa", sai "vaarallisessa valtiossa".

Lopuksi

Se, että asiantuntijat pitävät kiusaamista taisteluita hyödyttömillä lintuilla, todennäköisesti purkautuvat tutkijoiksi, koska kaikki luonteeltaan ei ole helppo tehdä, vaan ympäristön tasapainon säilyttämiseksi luonteeltaan. Se voi johtua siitä, että luonteemme kärsii siitä, että on olemassa samankaltaisia ​​asiantuntijoita ja tehdä tällaiset lausunnot. Henkilölle on parempi olla häiritsemättä tässä prosessissa, mikä osoittaa suuria ongelmia päivissämme, jotka liittyvät ihmisen elintärkeän toiminnan kielteisiin seurauksiin.

Snegiriä pidetään erittäin houkuttelevina lintuina, jotka ovat erittäin mielenkiintoisia tarkkailemaan erityisesti talvella, kun he saapuvat ruokkimaan puutarhassa tai puistoalueilla. Valitettavasti äskettäin on tullut suuri harvinaisuus.

Talvella, varsinkin lumen putoamisen jälkeen, kirkkaat lintujen höyhenet tulevat erityisen hyvin havaittavissa valkoisella taustalla. Missä Snegiri ja tissit elävät?Useimpien kaupunkien neljäsosan vieraat ovat tällä hetkellä tissit - pienet linnut varpuset irti, erottuva ominaisuus on sitruuna-keltainen höyhenet rintaan ja housut. On olemassa muutamia vähemmän hemmottelevia, jotka löytyvät helposti kirkkaasti vadelman rintaväristä. Sekä nämä että muut linnut törmäävät jatkuvasti talvella talvella, mutta lämpöä he katoaavat jonnekin. Missä Snegiri ja tissit elävät, ehkä he lentävät kylmempiä reunoja?

Bullfigrig - lintu kirkas

Talvella Snegiri istuu oksat näyttävät kypsä omenat, ihmeellisesti ei repeä syksyn tuulet. Rintojen kirkas Crimson-höyhenperä voidaan havaita kaukaa, tämän lintun tyypillisen väriaineen ansiosta on vaikea sekoittaa muiden varpuiden kanssa. On tunnettava, että vain miehillä on ilmeikäs värisävy ja naisille luonto tunnistettu yksinkertainen ruskehtava "mekko".

Venäläiset bullfits haluaa elää, missä havuputket kasvavat, koska heidän talven ruokavalionsa tärkeimmät ruoat ovat siemeniä, jotka ne avasivat kartioista voimakkaiden nokkauksensa kanssa. He eivät kuitenkaan laiminlyö muita siemeniä - vaahtera, Olhov, tuhka jne. Kirkkaat linnut rakastavat altistaa vanhimmat tai rowanin marjat ja syödä pääasiassa siemeniä, ja liha putoaa maahan.

Jos voit lentää sisäpihalle, on helppo määrittää berriesin ominaislähteet Ripperin tai helposti. Kesällä ne ovat myös innokkaasti ruokkia luonnonvaraisten yrttien siemeniä - joutsenet, hevonen sorrel, reurenika jne.

Miten pääntie elää?

Tit ovat todella pieniä: niiden paino on vain 15-23 grammaa. Jotta ei kiipeä talvella, heidän on jatkuvasti löydettävä ja syödä marjoja ja siemeniä, ja jos olet onnekas - sitten lapioida hyönteisten koteksesta kiipesi. Missä Snegiri ja tissit elävät?Lähes kaikki sen ajan he omistavat etsimään ruokaa. Tämä on yksi yleisimmistä eurooppalaisista lintuista, jotka asuvat kaikkialla, jossa puut tai pensaat kasvavat - puutarhassa, metsissä, puistoissa ja jopa kovin meluisat kaupunkialueilla.

Ornitologilla on yli kuusikymmentä solua, jotka eroavat toisistaan ​​mitat, höyhenen ja elämäntavan väri. Maassamme suuret nimikkeet, muffelit, Moskova ja Marsh Blinds ovat yleisimpiä. Nämä linnut löytyvät lähes kaikkialla, Krasnodarista ja Crimeasta Kaukoidässä ja ennenaikainen alueita.

Etelä-alueilla he johtavat pääasiassa ratkaisemaan elämäntapaa, kun taas pohjoinen kiiltävä kylmä sää mieluummin kuperaa lämpimpiä ja suotuisempia reunoja.

Miksi härkätaistelu ja sininen voidaan nähdä talvella?

Sparrowsin irtoamisen pienet edustajat pakotetaan lähes kaikki aikansa ruokan omistamiseen. Kesällä elintarvikkeiden uuttamisen tehtävä on helppo ratkaista, koska elintarvikkeissa ja siemenissä sopivat hyönteiset ovat kirjaimellisesti joka vaiheessa. Talvella metsissä ja puutarhoissa elää kovemmin, joten linnut siirretään lähempänä ihmiskohtia. Täällä ja löytää ruokaa on helpompaa, sillä ihmiset jatkuvasti heittävät leipää ja ripustavat lintujen syöttölaitteet, eikä ole niin vaikeaa löytää lämmin paikka yöksi jonnekin katon alla.

Talven lopussa, kun maa alkaa herätä ja erilaisia ​​vikoja ja hämähäkkejä, sävelmiä ja härkätaisteluja suoritetaan pinnalla ja irtotavarana kaupungeista lähempänä luontoa - läheisiin metsiin, puutarhoihin ja puistoihin. Lehtien vehreyden joukossa, eristäytyneissä paikoissa, jotka haluavat pesiä, munien muuraus on lykkäys, ja sitten huolehtia jälkeläisistä. Missä Snegiri ja tissit elävät?Vain huolellinen tarkkailija voi huomata pienen elokuvan tai whiser bullfin paksuissa oksissa. Siksi näyttää siltä, ​​että lintujen kesän lentävät reunoja jonnekin, vaikka itse asiassa ne vain muuttavat elinympäristöään.

Snegir, tavallinen bullfinch (lat. Pyrrhula pyrrhula) - tunnetuin edustaja pyrrhula-suvusta. Tämän ominaisuuden värin ansiosta tämä lintu on helposti tunnistettavissa. Useimmiten kiusaaminen näkyy kaupungissa talvella - he rakastavat koskettaa Rowan marjoja. Mutta luonnollinen kysymys syntyy - missä Snegiri. Vietä kesä? Missä lennät pois? Mitkä ovat nämä lämpimät reunat?

Katsotaanpa siitä enemmän ...

Tämän pienen lintujen pinta-ala on erittäin laaja. Bullfigiini asuu Euroopassa, edessä ja Itä-Aasiassa, Siperiassa, Japanissa. Se voi elää sekä Highlandissa että matalanmetsissä, välttäen vain maustetut osat. Venäjällä, lintu asuu metsässä ja metsä-steppe-alueilla, joissa voit tavata havupuita suurissa määrissä. Useimmat bullfiners jokien laaksoissa. Snegier - pieni lintu, koko varpunen, vaikkakin visuaalisesti ja näyttää suuremmalta. Miehillä on tyypillinen väritys, joka on helppo erottaa ne muista lintuista. Posket, kaula, vatsa ja sivut hänellä on kirkas punainen. Värin voimakkuus voi vaihdella riippuen irtotavarana ja sen yksittäisistä ominaisuuksista.

Linnun spin ja hartiat ovat harmaita, ja päähän on musta "korkki". Summaus näyttää paljon vaatimattomemmalta. Kaula, posket, vatsa ja harmaa-ruskeat sivut. Olkapäät ja sethes - harmaa ja takana on ruskea ruskea. Pää on päällä, silmien ja nokan ympärillä sekä miehillä, mustalla värillä. Olet nähnyt kaupungin härkätaistelua talvella, mutta niitä ei pidetä missään muualla.

Kuitenkin Venäjän keskustasta Snegiri. Yleensä älä lennä pois. Snegiri. viitata Sedded linnut . Toisin sanoen ne noudattavat pieniä aluettaan ja eivät lennä pois missään. Ja me näemme talvella talvella lähellä talojamme toisinaan, koska jos luminen ja pakkasinen talvi, sitten kuin muut linnut, ei ole mitään syötävää, koska he lentävät meille etsimässä ruokaa, eikä sitten pitkään. Hän itse vain näki pari kertaa, asuu Ukrainan metsä-Steppe-alueella.

Kesällä he asuvat havupuiden metsissä, puiden, marjojen, hedelmien, siementen munuaisten ruokinta. He käyttäytyvät hajuvesi hiljaa ja huomaamattomasti, piilossa puiden kruunuissa, joten he ovat hyvin vaikeita. Talvella ruoan löytäminen on paljon vaikeampaa Snegiri. Ja he menevät kaupunkiin. Pohjois-leveysalueella asuvat edut lentävät talvella lämpimät reunat, joskus lentoja valtaville etäisyyksille.

Voit tavata talvihampaat Välimeren maissa sekä Afrikan pohjoisosassa ja jopa Alaska. Pernaya palaa tavallisiin pesintäpaikkoihin noin maaliskuun lopussa - huhtikuun alussa, ja nainen lähes välittömästi alkaa tehdä pesän.

Muuten, kesäisin Bullf9: n kesällä voit tavata Kaukasuksella, jossa pienemmät valkoihoinen alalaitokset pesevät. USSURI SNEGIR löytyy Kaukoidän ja Sakhalinin eteläosasta, harmaa bullfinch - itäisen ja Keski-Siperian eteläpuolisista laitamilla. Mutta tavallisista härkätaisteluista kaikki nämä alalaitokset eroavat vähemmän kuin kirkas väri. Tavallisen koulun suhteelliset sukulaiset - Altai Mongolian Bullfinchin peseminen ja pitkäaikainen Bullfinch (Urgus), joka asuu Etelä-Siperiassa.

Kuva 6.

Kuva 7.

Kuva 8.

Kuva 9.

Kuva 10.

Muuten, muista tämä kysymys:

Miksi emme koskaan näe kaappeja?

 и 

Kuka ampui lintuun?

. Mutta he sanovat, että on olemassa

Parrot - Killer Sheep

 и 

Pelottava lintu Pelican! Alkuperäinen artikkeli on sivustolla Infors Linkki artikkeliin, jolla tämä kopio on tehty - http://infoglaz.ru/?p=54129

Missä Snegiri elää kesällä: Mielenkiintoiset tiedot irtotavarana

Snegir (Latin nimi - Pyrrhula pyrrhula) - lintu on hyvin pieni, hieman suurempi kuin varpunen. Tämä on yksi laulajan lintujen lukuisimmista perheistä - kelat. Muut tämän perheen linnut ovat hyvin tunnettuja - tämä on finsle, greenushki, shcheglas, posket, linssit, poikaset jne. Kaikki heistä puolestaan ​​muodostavat varpunen irtoamisen.

Bullfinia kuvataan Ruotsin luonnontieteilijä Karl Linneemin yli kaksisataa vuotta sitten.

Mikä on bullfinch, mikä on hänen elämäntapa, josta ruokavalio on sekä miten tämä lintu asuu kesällä ja missä talvella kerrotaan tässä artikkelissa.

Ulkomuoto

Kuka ei tiedä, mitä irtotavarana näyttää? Viehättävä kuva pieni lintu, jossa on kirkkaanvärinen rinta, on hyvin tunnettu ja mukana meitä lapsuudesta. Joten, tässä on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on bullfire US - punainen tai punainen vaaleanpunainen sivut, vatsa ja lintu posket.

On mahdotonta kiinnittää huomiota tähän lintuun - musta hattu, henkeäsalpaava alue nokka ja silmät. On kuitenkin syytä huomata, että tällaista "Headboron" ei ole poikaset.

Bullfinch lähikuva

Suurimmat hännän höyhenet ja siivet lentävät ja ohjaavat - Myös mustalla bluette. Olkapäiden väri ja miesten ja naisten selkä vaihtelevat hieman - useimmiten ne ovat harmaita, joskus harmaalla muilla sävyillä.

Värin intensiteetti ei kuitenkaan riipu pelkästään alalajikkeista, vaan myös havaitut esimerkin yksittäisistä ominaisuuksista. Esimerkiksi tämän perheen edustaja tunnetaan Azoreilla, joiden höyhenpihdit ovat väriltään, josta on täysin poissa punainen sävy. Päinvastoin, pullottavien valkoihoinen alalaitos erottaa meille kirkas, tavanomainen meille.

Lisäksi naaras ja olkapäät ja vatsa ovat aina harmaita, mahdollisesti ruskea teräsveden kanssa. Eli ne eivät ole ehdottomasti niin älykkäitä kuin miehet.

On melko suuria alalaukkuja bullfiner, siellä on myös sänky. Mutta yleensä aikuisen lintujen elin ei yleensä ylitä 13-15 cm. WingsPan - enintään 25-30 cm. Tavallinen ruumiinpaino - 34

Bullfinch talvella

Missä Bullfire elää?

Tämä lintu asuu metsissä, puutarhoissa, puistoissa - kaikkialla, jossa on puita, joilla on hyvä alustavuus. Bullfinch löytää turvapaikkaa ja ruokaa kaikissa metsissä, mutta suurin osa edullisesta sekoituksesta tai havusta, erityisesti kuusesta. Juuri jälkimmäisen oksat ornitologien mukaan he usein järjestävät tunkeutuvat pesät.

Ja ollenkaan, et tapaa näitä lintuja vuoristoalueilla, vailla puita, Tundra, kyllä ​​stellyissä steppe.

Näin bullfinch on Venäjän metsien asukas, Eurooppa (jopa Pohjois-Espanja ja Kreikka), osittain Aasian maat. Tämä sisältää myös Kamchatka, Siperia, Japani.

Mies ja nainen

Kesällä ja talvella kiusaaminen löytyy suurten kaupunkien puistoista. Metsien massapuhalluksen vuoksi lintu pakotettiin teeskentelemään puiston paksuun ja tottuvat ihmisen läsnäoloon. Mutta puutarhurit eivät ole halunneet härkätaistelua - loppujen lopuksi he syövät munuaisia ​​ja jopa nuoria puita, kuten hedelmiä. On kuitenkin osoitettu, että höyhenet eivät halua ruokkia kulttuurihankkeita, he hyökkäävät puutarhapuita ja pensaita vain viljelyalueissa, kun puuttuu muiden kasvien siemeniä ja hedelmiä.

Elämäntapa

SNEGIRI - Monogamous lintuja. Nainen asettaa munia kahdesti kauden ajan - huhtikuusta elokuuhun. Pesä syvässä pensasakselissa, korkeudella 2-5 metriä maanpinnan yläpuolella, yksinkertainen kupin muotoinen muoto rakentuu yleensä naispuolisen yksilön. Muuraus tapahtuu yleensä 4-7 munaa. Rikat munat pienillä punaisilla paikoilla. Cashes naarmuisen viikon kaksi viikkoa, tällä kertaa mies ruokkii sen. Kun poikaset näyttävät, he ruokkivat niitä jo molemmat puolisot, jotka tuovat ne kohtaan.

Snageren perhe

Vain poikaset kasvavat niin paljon, että pesä voi lähteä, naispuolinen ja mies alkaa valmistautua uuteen muuraukseen. Pesä joko puhdistetaan loisista tai uusi rakennetaan uusi. Mielenkiintoista on, että nuoret ensimmäisestä muurauksesta järjestetään yleensä kaukana asunnosta, ja aika ajoin huolehtivat vanhemmat ruokkivat "vanhempia" lapsia. Havainnointi ihmiset puhuvat tapauksista, kun Chet Snegrey hoiti tällä tavalla ja nuorista elokuvateattereista.

Kuinka monta kieltä elää

Tämän lintujen elämän tarkkaa kestoa on vaikea sanoa. Tietenkin, luonnossa, tällaiset pienet edustajat eivät todennäköisesti elää kauan. Pääsääntöisesti niiden termi - 2-4 vuotta. Mutta kotona Snegiri ulottuu paljon pidempään: yksilöiden elinajanodote on vankeudessa yli 12 vuotta.

Ruoka

Tämä lintu, kuten kaikki rullat, ruokkii kasvien alkuperää - täältä, hänen taipumuksensa asettua metsään. Pikkujen ruokintajakson aikana härkätaistelu on kuitenkin pakko monipuolistaa ruokavaliota paitsi siemeniä, marjoja ja munuaisia ​​vaan myös pieniä hyönteisiä, useimmiten hämähäkkejä.

Landing Berry (erityisesti Ryabina, Hawthorn), Bullfinch ei syö lihaa, kääntämällä vain siemeniä itse. Tässä lintuna auttaa lyhyen nokan terävien reunojen kanssa, lähes yhtä vahva kuin papukaija.

Bullfinch talvella

Vain kaikenlaisia ​​siemeniä ovat suosikki Snegiree-herkku, he luultavasti kiinnittivät huomiota niihin, jotka yrittivät ruokkia heitä talvella rajattu leipää.

Missä Snegiri lentää kesällä?

Suurin osa tämäntyyppisten lintujen edustajista, kuten muut kelat, eivät lennä missään. Tunnettu tarina, joka bullfinch on talvi lintu, joka ei kestä kesän ilmastoa ja vain lämpimämpiä, lähtee kaukaisista reunoista - fiktiota, mutta vain osittain. Täältä, muuten, höyhenen nimi, joka ilmaisee niiden ulkonäköön vain kylmän ja ensimmäisen lumen kanssa. Mutta itse asiassa, kun huhpaleita elää kesällä, on olemassa muita tietoja.

Joten, Krasnogruda on useimmiten istumattomia lintuja. Talvikuukausien aattona härkätaistelun panokset lähentyvät vain niistä paikoista, joissa pakkaset ovat kestäviä ja ankaria, se on Taiga joillakin Siperian alueilla Sakhalinin alueella. Missä nämä Taiga-edustajat lentävät pois? Tämän lajin biologia ei vieläkään tunne ornitologeja, mutta on selvää, että nämä höyhenet tekevät lennot valtaviin etäisyyksiin, kun valitset talvistuneet eteläiset reunat. Tutkijoilla on syytä väittää, että talvikepallot menevät Välimeren rannikolle, Afrikan mantereen pohjoiseen osaan ja jopa Alaskaan.

Tietoja "meidän" bullfinches

Miksi kesällä "hänen" bullfires, emme lähes täytä? Ja tosiasia on, että hänen käyttäytymisessään se on melko salaisuus lintu. Se mieluummin paksu alushousu ulkona avata paikkoja hyvin, Shryryaya siellä puiden oksat ja etsivät aterioita. Jos haluat nähdä, missä härkätaistelut elävät kesällä, etsi heitä synkät häikäilemättömät fir-asunnot, mutta pieniä Ptahia ei ole helppo harkita. Kyllä ja pesät, hän myös järjestää paksuja, pois polku haavoittuneista poluista.

Kaksi paskiainen

Käännetty latinalaisesta sanasta Pyrrhula tarkoittaa "Fiery" - tämä lintu on niin nimetty sen punaiselle asu. Kuitenkin höyhenperä on kesällä himmeä. Ja hänen äänensä, suhteellisen hiljainen, ei tuskin selvä meluisan lintu monitie.

Talvella metsässä on vaikeampaa ruokkia metsässä, tässä me olemme satunnaisesti ja on onnekas tapaamaan tätä punaista päätä Pichuga kentällä asuinrakennuksista, kaupungin puutarhoissa ja puistoissa. Kylmää aikana lumipeitteisiä puita se näkyy kaukaa. Mutta jopa niille, jotka tapasivat härkätaistelun, kertoivat siitä tavalliselta tapaukseksi. Katsella pieni lintu, joka haluaa käyttäytyä salaa ja huomaamatta, se ei ole mahdollista pitkään. Ei ole mitään, että ihmisiin on uskomus, jonka mukaan yksi nähdä härkätaistelu tarkoittaa, saada iloisia uutisia pian.

Joten missä on härkätaistelut elävät kesällä? Kyllä, siellä, missä ja talvella.

Bullfinch talossa

Tietenkin jotkut voivat väittää, että nämä linnut ovat salaisia ​​ja peloissaan. Loppujen lopuksi heillä on pitkät ja melko onnistuneesti pitävät kotona monia ystäviä. Snegir - vaatimattomista lemmikkeistä. Tässä lintulla on tyylikäs höyhenet ja osaa antaa ääneen ja miellyttävä trill. Se voi olla Tame, ja sano, tee se jopa melko yksinkertainen.

Äskettäin pyydetty härkätaistelu, istutettu häkkiin, on yleensä helposti loukkaantunut. Hän voittaa uuden asunnonsa sauvan ja voi syntyä. Siksi on yleensä suositeltavaa sitoa Lintu siivet. Vain viikon kuluttua pernata hallitsee yleensä vankeuteen. Hän tottuu henkilöön, joka on lähellä, kädet ja ääni. Normaalin hengen sävyn säilyttäminen, lintu suositellaan tuottamaan ulos solusta niin, että se voi lentää huoneen ympärille. Sääntönä solu ei sulje - Bullfight itse löytää "koti".

Snegiri häkissä

Kuitenkin luonnossa, härkätaistelu on täysin tehty ilman henkilöä. Lisäksi taloudellinen toiminta ja metsien leikkaaminen edistävät näiden lintujen määrän vähentämistä. Mikä luultavasti saa heidät kiinni ihmisiltä.

Nyt tiedät, missä bullfin asuu kesällä ja missä talvella.

Missä on huhpaloja kesällä

Krasnograda komea Snegir liittyy vahvaan pakkaselle ja rapeille jalkojen alla. Alasti puita, kypsyneet ystävälliset linnut, alkaa piilottaa scarlet liekki, jolloin maalit yksiväriseen talvimaisemaan.

Snegirin lämmön ensimmäisten säteiden kanssa lentää pois, jättäen meidät yksin tulevan lämmön, poplar-virheen ja kaupunkipölyn kanssa. Kuitenkin tavata Ptahu heinäkuun keskipäivällä mahdollista, sillä sinun ei tarvitse mennä eläintarhaan.

Bullfinch on rullan vakiintunut edustaja, joten lämpimässä kaudella se ei jätä hänen ilmastollisen nauhan rajoituksia. Huhtikuun puolivälistä lintujen linnut alkavat järjestää siirtyä metsän paksuun, jossa pesät on rakennettu puiden yläosille.

Keskimmäisessä kaistalla ja etelässä mieluummin tiheät kruunut kalliot, ja havupuiden metsät suljetaan useimmille kuustopuita. Ornitologit huomauttavat suurimman edustajan keskittymät joen laaksoihin tumman metsän kanssa.

Kevään lähdön perimmäinen syy metsään on tarve yksityisyyteen poistaa jälkeläiset. Kaupungin melu, runsaasti saalistajia ja yksinkertaisesti pesäkärryt edistävät mukavaa toistoa. Toiseksi kevät turvotus turvotus laajenee lintuvaliota ja metsän kasvilajien erilaisia ​​kasvilajia suosii kyllästymistä nälkäisen talvikauden jälkeen.

Missä on huhpaloja kesällä

Poikasten ulkonäkö paljastaa metsästysvatkoja irtotavarana. Erilaisten pienten rajoittajien kalastustapaukset kesällä nähdään biologit. Älä tartu lintuja syömällä humalan kuoppia, joten syrjäisten puutarhakohteiden omistajien on mahdollisuus ottaa yhteyttä irtotavarana jopa kesällä.

Puheenvuoron erikoisuus on tieteellisessä ympäristössä sporea. Tosiasia on, että linnut eivät syö marjoja ja etuja koko. Ensinnäkin ne ovat kiinnostuneita siementen ytimistä. Ornitologit väittävät, että tällä tavalla on vähentynyt siemeniä, jotka sopivat tuholaisille.

Snegirin pistorasiat sijaitsevat puiden yläosassa maksimaalisen matkan päässä rungosta. Tämä lisää jälkeläisten suojaa KUNITS: sta ja luonnonvaraisista kissoista. Nest-kulho on rakennettu kruunun paksuiseen paikkaan, jotta se piilottaa sen yastreb-rewtagen tai pöllöiden silmästä.

Marraskuuhun vahvistetut poikaset yhdessä heidän vanhempiensa kanssa alkavat lähemmäksi ihmisiä. Tammi-helmikuussa rehun määrä on minimaalinen, joten bullfinches yrittää sapata puistoissa ja puutarhoissa, hylätä pakastetut marjat.

Ne, jotka haluavat tavata kesän suurimman osan, pitäisi olla voimassa seuraavan algoritmin mukaan:

  • Menemme metsän paksuun, ja havupuiden hallitsevuus;
  • Jos lähistöllä on joki - mahdollisuudet kasvavat;
  • Löydämme kuusen tai suuren koivua;
  • Etsimme pesän kiikarit ylhäältä pois tynnyriltä.

Auta sinua erittäin paljon, Jos jaat artikkelin sosiaalisiin verkostoihin ja asetatko. Kiitos siitä.

Tilaa kanavamme.

Vielä enemmän tarinoita lukee paikan päällä "Lintu kotona" .

Kaikki ihmiset tietävät, että lintuja on asettunut, ja siellä on muuttoliike. Se, että jotkut heistä lentävät lämpimät reunat talvella, kaikki tunnetaan. Mutta missä härkätauti lentää kesällä ja yleensä he lentävät pois - kaikki eivät tiedä siitä. Tässämme nyt selvittää.

Missä lentää taitoa kesällä

Ulkomuoto

Ennen kuin ymmärrät, missä bullfinch lentää kesällä, kannattaa päättää, miten tämä lintu näyttää. Joten mitat, se on hieman varpunen, operatiivinen on melko pehmeä. Mielenkiintoinen tuntuu, että kirkas punainen rinta on ominaista yksinomaan määritettyjen lintujen miehillä, samassa rinteessä harmahtavanruskea väri. Mitä tulee elinympäristöön, nämä linnut elävät havupuiden ja sekalaisten metsien nauhalla, ja nimi "Bullfight" tulee sana "lumi".

Tietoja elämästä talvella

Mitä nämä linnut tekevät talvella, kylmäkausi? Joten he elävät pienissä paloissa keskimäärin 7-10 henkilöä. Kylmempi kadulla ja pakkasella, mitä suuremmat Darling tiedot ovat. He vain istuvat sivuliikkeellä, aika ajoin lentää ruokaa. Ja niin koko päivän. Lintujen pimeyden lähestymistapa etsii pensaita tai piilotettuja puita viettää yötä. Kuten talven ensimmäisellä puoliskolla, linnut tällä hetkellä, enimmäkseen, luonteeltaan hiljaa, voit vain kuulla hiljaisen "du-du". Kun talvi menee puoliksi, aurinko alkaa loistaa kirkkaampaa, höllästä voit kuulla yksinkertaisen laulun. Lämpö- ja kevät lähestymistavat, nämä linnut laulavat enemmän ja kovempia, ja noin huhtikuun puolivälissä he yksinkertaisesti katoavat, ja ennen vilustuminen, harvat ihmiset näkevät heidät, eikä kaikki arvaa, missä he menivät.

missä bullfinship lentää talven jälkeen

Kesäaika

Monet ihmiset saattavat olla kiinnostuneita kysymyksestä, jossa Snegiri lentää kesällä ja lentää pois lainkaan. Joten, voi näyttää siltä, ​​että he ovat muuttolintujen periaatteessa, voidaan lähettää kylmemmille alueille. Mutta se on täysin väärin. Bullfinch luonteeltaan - lintu ratkaistaan, ja kesällä hän yksinkertaisesti piilossa ihmisen katselusta, piilossa tiheissä metsissä, jonka. On kuitenkin sanottava, että kaikki sama härkätaistelu lensi kesän kaupungit ja tiheästi asuttuja ihmisiä kohtelee syrjäisempiä paikkoja. He tulevat pesien paksuilla haaroilla lehtipuiden tai joulukuulen korkeimmilla oksilla, missä kukaan ei voi saada tai nähdä niitä. Siksi kesällä on melko vaikeaa katsella näitä lintuja, koska he taitavasti piiloutuvat henkilöstä, käytännöllisesti katsomatta itseään.

Miksi talvella bullfinch lähemmäksi ihmisiä?

Kun olet ymmärtänyt, olisiko kesällä kylmempiä reunoja, on myös syytä sanoa muutaman sanan siitä, miksi nämä lintuja talvella venyttävät täynnä paikkoja. Kaikki on yksinkertainen: Etsitään rehua. Linnuille kaikki ei ole kylmä (loppujen lopuksi niiden lämpötila keskimäärin 41-42 astetta) ja nälkä. Rehun puute vaikuttaa huonosti höyhen kehoon, ne jäädyttävät nopeammin, ja jopa terveellinen lintu voi kuolla. Tällä hetkellä metsässä on hyvin vaikeaa metsässä, joten härkätautit lentävät, missä on ihmisiä ja mihin voit parantaa. Vaikein aika näille höyhenille, kun kevyt päivä on lyhin - joulukuussa-tammikuussa, näet ensimmäisen bullfires kaduilla kaupungeissa. Kun ruoka, voit helposti löytää metsässä useammin, linnut palaavat helpommin tilanteeseen heille, jättäen tungosta kaupungeista ja kyliä.

Lee Fucking koulu kesällä

Ravitsemuslinnut

Kun olet ymmärtänyt, missä härkätaistelun lentää kesällä, se on myös muutaman sanan arvoinen sanoa siitä, mitä nämä linnut syövät. Jotkut johtopäätökset voidaan tehdä, vain katsomalla niiden nokka. Joten se on melko massiivinen ja suunniteltu rikkomaan eri siemenet ja pienet pähkinät. Kuitenkaan ei pyytämättä matovirheitä. Myös nämä linnut ruokkivat puiden munuaisia, erilaisia ​​marjoja, näkymät siemeniä heistä ja kokonaan heittävät lihan.

Vankeus

Kun olet vastannut kysymykseen siitä, missä härkätauti lentää talven jälkeen (vain metsässä, jäljellä samassa nauhalla), kannattaa sanoa muutaman sanan ja onko nämä linnut säilytettävä vankeudessa. Joten, se on kuitenkin sallittua, sillä solun pitäisi olla tilava, korkea, alareunassa sen pitäisi aina olla raikas hiekka ja vesi. On tärkeää sanoa, että nämä linnut rakastavat uimaan kovasti, joten sinun on tarjottava pieni kylpyamme. Asianvaraisuuden ravitsemukselle se voi olla erilaisia ​​marjoja ja siemeniä, mutta lisäksi on myös tärkeää antaa tuoreita vihreitä sekä raastettu porkkana. Lämpötilajärjestelyn osalta on helppo arvata, että nämä linnut, kuten viileys, ja he piiloutuvat lämpöstä. Siksi solu on parempi laittaa viileään paikkaan, mutta jossa on myös päivänvalo, linnut on hyvin ja erittäin tärkeä. Myös härkätaisteluja voidaan pitää pareittain tai jopa bändillä, aseta ne lintuihin ja useisiin muihin tyyppeihin.

Snegiri lentää pois kesästä

Hyötyä

Kaiken edellä mainitun jälkeen voi syntyä looginen kysymys: Mitä hyötyä on härkätaistelu? Ensinnäkin se on tietenkin miellyttävä ääniä laulusta. Mutta tämä ei ole kaikki. Tässä esimerkiksi Berry Bird yritti ja istui yläosassa puhdistamaan nokka. Muutamat rowan-siemenet pyyhkäisi pois ja putosi maahan ja antavat elämän uuden TRE: n. Ja niin äärettömään, koska lintu syö melko usein.

Добавить комментарий