Waar te vliegen in de zomer van het leven van een gullfinch, waar je elkaar kunt ontmoeten in wintermigrerende vogels

Alle mensen weten natuurlijk dat er zowel geregelde als vluchtige vogels zijn. Sommigen vliegen naar de winter in warme randen - iedereen is bekend. Maar wat Waar vliegen in de zomer van goudvink En of ze ergens in het algemeen wegvliegen, niet iedereen is bekend. Het is in deze zaak die we voorstellen om ons artikel te begrijpen. Alvorens over te schakelen naar het belangrijkste ding, laten we het geheugen eerst vernieuwen en laten we eerst onthouden hoe Bullfinch er alles aankijkt.

Alle mensen weten natuurlijk dat er zowel geregelde als vluchtige vogels zijn. Sommigen vliegen naar de winter in warme randen - iedereen is bekend. Maar wat Waar vliegen in de zomer van goudvink En of ze ergens in het algemeen wegvliegen, niet iedereen is bekend. Het is in deze zaak die we voorstellen om ons artikel te begrijpen. Alvorens over te schakelen naar het belangrijkste ding, laten we het geheugen eerst vernieuwen en laten we eerst onthouden hoe Bullfinch er alles aankijkt.

Uiterlijk

Bullfigre - kleine mooie vogel (Niet veel meer Sparrow), met een vrij pluizig verenkleed. Een van de interessante feiten van dit vogelsras is dat een karakteristieke felrode borst alleen wordt gevonden in mannen, vrouwelijke veren zijn grijsachtig bruin. Een strook van gemengde en naaldbossen is de belangrijkste habitat van het gespecificeerde ras van vogels. De naam "Bullfight" gebeurde waarschijnlijk van het woord "sneeuw", waarschijnlijk omdat dit ras het vaakst in de winter werd gezien, toen alles rond bedekt is met witte sneeuw en er zijn geen vogels meer rond alle vogels, behalve deze migrerende handen met een rood borst.

Winterleven van bulk

Wat gebeurt er met deze vogels in het koude seizoen in de winter. Meestal leven ze in kleine kudden van 7-10 stuks ​Hoe kouder de luchttemperatuur op straat, hoe minder mobiel volumineus zal zijn. Ze kunnen gewoon zitten op een tak of een tandwiellijnen en alleen van tijd tot tijd vliegen ergens weg om eten te krijgen. En het gebeurt de hele dag. Met het begin van de duisternis van de vogels beginnen te zoeken naar een slaapplaats: het kan verborgen takken in bomen of dikke struiken zijn.

Tijdens de eerste helft van de winter De vogels gedragen zich behoorlijk stil, slechts af en toe in deze tijd van het jaar kun je het rinkelen "du du" horen. Nadat de winter voor zijn halve draai gaat, beginnen goudvinken zich te verzamelen in grote kudden, waar je een eenvoudige zachte zang kunt horen. En hoe dichter de lente en warmte wordt, de luider en vaker zingen deze vogels hun liedje. Met het begin van april gaan bullfires naar grote kudden, en dichter bij het midden van de maand dat ze verdwijnen en ver van iedereen weet waar ze heen gaan.

Lifestyle Snegia

Zomer leven van bulk

Dus waar vliegt de zomer van Snegiri in Rusland? Er kan worden aangenomen dat zij, net als andere migrerende vogels, op zoek naar meer gunstige omstandigheden, terug vliegen waar de zomer kouder is. Deze conclusie kan echter alleen worden gedaan als u geen eenvoudige waarheid kent: Goudvink - een vogel geregeld. Ja, dus ze kan overal niet wegvliegen, maar verbergt zich gewoon uit het menselijke oog in dikke struikgewas en bossen ​Uitzondering kan slechts één regel zijn : Snegiri vliegt in de winter van dichtbevolkte steden in de dorpen of dorpen op zoek naar een afgelegen plek en comfortabel leven.

Deze vogelsvogels leeft zijn nesten daar. waar ze het oog van een persoon niet zullen zien. Deze plaatsen kunnen zijn:

  • Dichte loofbomen;
  • Makushki hoge naaldbomen;
  • Minder vaak struiken wiens nabijheid er geen mensen zijn.

Daarom is het observeren van deze vogels in de zomer behoorlijk moeilijk. Ze zijn heel vakkundig verborgen voor het menselijk oog en geven zich praktisch niet.

Hoe de zomerbullfinch door te brengen

Waarom vliegen gieren in de winter naar mensen

Dus, nu weet je waar je naar ons kunt vliegen in de winter van Snegiri. Maar waarom zijn ze zo vakkundig verborgen voor een persoon in de zomer en tegelijkertijd vliegen ze zelf in de winter naar onze huizen? Alles is heel eenvoudig: ze worden gedwongen om dichter bij de persoon te blijven op zoek naar feed. Voor de vogel van dit ras is het niet koud voor de vogel, omdat hun lichaamstemperatuur gemiddeld 41-43 graden is, en honger. Zelfs voor een gezonde vogel Het tekort aan voer kan zijn lichaam nadelig beïnvloeden en het zal heel snel bevriezen. In het winterseizoen vind je eten in het bos - de taak is niet de longen, dus de goudvinken blijven dichter bij mensen waar je altijd kunt vinden wat je moet wennen.

De moeilijkste tijd van het jaar voor deze veren is eind december - begin januari. Dit is het moment waarop de lichtdag het meest korte en stierenvechten is, is te vinden in een enorm bedrag, zelfs in de straten van steden. Wanneer de koude passes en de lente komt, is het vinden van voedsel in het bos niet veel arbeid en komen de vogels terug en verlaten de dorpen en drukke steden.

Voedingsvogels

Begrepen worden met waar de stierengevechten in de zomer vallen, het is de moeite waard om een ​​paar woorden over te zeggen Wat voedt dit ras van vogels ​Sommige van de conclusies over hun dieet kunnen worden gedaan, gewoon naar hun snavel kijken. Het is erg enorm, wat betekent dat het bedoeld is om kleine noten of zaden te doorbreken. Een dergelijke snavel is echter helemaal niet geschikt voor het vangen van bugs en wormen. Vogels eten liever verschillende bessen, waarvan ze alleen zaden hebben gegeten, en het vlees wordt gewoon uitgestraald en de nieren van bomen.

Leven in gevangenschap

Bij het leren van het feit dat bullfinen in de zomer in de bossen en dikke struikgewas wonen, en in de winter keerde ze weer terug naar mensen, denk aan: is het mogelijk om deze vogel in gevangenschap te houden? Dit type inhoud is toegestaan Als u verschillende belangrijke voorwaarden uitvoert:

  • De cel moet hoog en ruim zijn;
  • Aan de onderkant van de woning zou altijd vers zand moeten zijn;
  • Het is de moeite waard om een ​​klein bad van water te installeren, omdat dit ras van vogels houdt van zwemmen.

Betreffende voeding in gevangenschap. Verschillende zaden en bessen kunnen dienen als feed voor bolling. Bovendien is het echter noodzakelijk om de vogels te geven met een terremse wortel en verse greens. Met het temperatuurregime is alles behoorlijk duidelijk. Snegiri houdt van koud , en van de hitte probeer je te verbergen, dus het is noodzakelijk om een ​​kooi op een koele plaats te plaatsen, maar vergeet niet genoeg zonlicht, deze factor is belangrijk voor vogels. Snegrees kunnen kleine groepen of paren worden gehouden door in de cellen van vogels van verschillende typen te plaatsen.

Habitat Sneer zomer

Voordeel

Na alles wat we in dit artikel werden aangeraakt, rijst de vraag: En wat goed kan zijn van bullfiner ​Om te beginnen is dit aangename geluiden die vogels publiceren wanneer ze zingen. Er is niets mooier dan wakker worden met de koude winterochtend met de eerste stralen van de zon, ga naar de tuin en hoor deze prachtige muziek.

Echter, om esthetisch plezier te geven, niet alles Waar deze schepselen in staat zijn. Snegiri speelt een belangrijke rol in de verspreiding van verschillende zaden in enorme territoria. Hier, bijvoorbeeld het dorp vogel om Ryabina-bessen te eten en per ongeluk een van de zaden naar de aarde te laten vallen en gezien het feit dat bullfinenten in staat zijn om lange afstanden te vliegen, kunnen bessen die deze vogel naar ver verwijderd zijn van waar het nu eet. Dus het blijkt dat dankzij de kleine Pennate creatie op een nieuwe locatie een hele boomleven was.

Video

Interessante informatie over klootzakken die u kunt ontdekken door naar onze video te kijken.

Snegiri is unieke vogels die onze voorouders dwarsbalken werden genoemd. Ze waren blij om ze thuis te bevatten, terwijl vogels gemakkelijk populaire melodieën herinnerden. Deze vogel belemmerde de zang en klinkt zonder veel moeite, dus het werd de Russische papegaai genoemd.

Snegiri: Beschrijving

Onze specialisten zijn bekend over één goudvuur, die is opgenomen in de familie van rollen. Vertaald uit het Latijn, betekent de naam van de vogel "Fiery".

Er zijn twee versies van de naam "Snegir": een van hen zegt dat de naam te wijten is aan het feit dat deze vogels met het begin van de winter migreren in warmere plaatsen, en de tweede is geassocieerd met het Turkse woord "Snog", wat Krasnogruda betekent. Geleidelijk werd deze naam getransformeerd in de moderne naam van de vogel "Snegir".

Uiterlijk

Uiterlijk

Er wordt aangenomen dat de vertegenwoordigers van de Republiek bruine / Nepalese buffalo-rollen zijn die in Zuid-Azië leven. Deze familieleden met lange afstand zijn meer doen denken aan jonge stierenvuren, die alleen geleerd om te vliegen. Met andere woorden, verre familieleden verschillen niet zo felle kleuren. Deskundigen zijn van mening dat Aziatische soorten een progenitor is, ten minste 5 moderne soorten, die worden onderscheiden door de aanwezigheid van een karakteristiek, zwart "CAP" van veren.

Interessant moment! Een vergelijkbaar kenmerk "GLB" verschijnt al in volwassen vogels, en in kuikens is deze "CAP" geschilderd in een oker-bruine tint.

Snegiri is vogels die aanzienlijk fantastisch zijn in Sparrow, omdat ze tot 18 cm lang kunnen worden, of nog meer. Wanneer het erg koud is op straat, lijkt het erop dat dit helemaal geen kleine vogels is, omdat goudvinken warmte bijhouden aan de hitte van zijn verenkleed. Het karakter van de kleur van deze vogels is zodanig dat het mogelijk is om een ​​duidelijke verdeling van de hoofdkleur te observeren, afhankelijk van de delen van het lichaam. In de regel betreden zich geen verschillende intersies, noch plekken, noch echtscheidingen niet de spin.

Het onderste deel van het lichaam, de toon en intensiteit van de kleur is direct gerelateerd aan de soort en ook geassocieerd met de individuele kenmerken van de vogel. Flip en stuurveren zijn anders in het zwart, met een blauw metalen tump. Het lichaamsgebied onder de staart, evenals over de staart aan het begin hebben ze een puur witte kleur. Deze vogel heeft een vrij krachtige snavel, wat bijdraagt ​​aan het gemak van het verpletteren van sterke bessen, evenals hun botten.

Karakter van gedrag en levensstijl

Karakter van gedrag en levensstijl

Vreemd genoeg, maar de matriarchy handelt in het stierengevecht, en de mannetjes zijn onbetwist door vrouwen die een eenvoudig, losse karakter hebben. In de regel zijn de boosdoeners van familieconflicten altijd vrouwtjes, hoewel ze deze geschillen nooit naar het gevecht brengen. Met de geringste manifestaties van onevenwichtige vrouwtjes trekken de mannetjes zich onmiddellijk terug, waardoor hun geliefde de meest bulkborstels van bessen of filialen, met een overvloed aan zaden. Tegelijkertijd zijn mannen niet zo mobiel, vergeleken met vrouwen.

In de regel blijven deze vogels in de winter, zonder hun nesthabitat te verlaten. Vaak vormen ze talloze kudden, waardoor ze erg opvallend zijn, vooral voor natuurlijke vijanden. Bij de eerste tekenen van de veeroffensief proberen ze zich te verbergen tegen nieuwsgierige ogen in dichte struikgewas van groene aanplant.

Belangrijk moment! Met het begin van de lente beginnen mannetjes hun stem te proberen, zittend op de takken van verschillende bomen of struiken. Tegelijkertijd, vrouwtjes, hoewel ze zingen, maar niet zo vaak, en tijdens de nestperiode, stoppen deze vogels meestal met zingen.

Snegiri zingt niet luid, maar continu, terwijl hun melodieën bestaan ​​uit geluiden die lijken op fluit, zoemen of borduurwerk. Deze vogels kunnen worden geplaatst en luisteren. Alle sterren van stierenvuren echo op zich onder elkaar, maar tegelijkertijd maken ze volledig verschillende geluiden.

Wanneer bullfinches worden gevochten, gaan ze op dezelfde boom zitten en beginnen ze veren te reinigen of gewoon zitten, dikker en moeite met elkaar. Er is enige tijd en een kudde, zoals het team tipt en vliegt. Tegelijkertijd, onder de boom, verlaat ze de sporen van zijn feest in de vorm van bessen en hun botten, evenals zaadresiduen. Het leven van de winter van het stierenvecht is verbonden met het feit dat de vogels voortdurend worden gepakt door Melesey, in de randen, in de tuinen en tuinen op zoek naar voedsel.

Hoeveel bullebak leven

In natuurlijke omstandigheden leven, goudvinken leven ongeveer 12 en een half jaar, en in omstandigheden van gevangenschap, met de juiste zorg meer dan 15 jaar.

Seksueel dimorfisme

Seksueel dimorfisme

Het vrouwtje verschilt uit het mannetje uitsluitend door de aard van de kleur. Bij mannen is de aard van de kleur helderder, dus ze staan ​​merkbaar op tegen de achtergrond van vrouwen.

Het is belangrijk om te weten! De mannetjes, zoals wangen en borst, evenals een deel van de buik, geschilderd in een felle rode kleur. Wat vrouwen voor vrouwen hebben, hebben ze dergelijke delen van het lichaam geschilderd in een niet-verhoogde bruingrijze schaduw. Samtsov blisters een grijze rug en fel wit vermogen.

Wat de rest van de tekenen betreft, de vrouwtjes en de mannetjes verschillen niet in iets. Zwarte kleuren geven de overhand op de keel, in de snavel, evenals op de staart en op de vleugels. In aanvulling op zwart, kunt u de witte strepen zien. Deze, zwarte kleur is duidelijk afgebakend van rode en andere kleuren. Jonge individuen hebben zwart, beide vleugels en staart. Ze hebben ook geen zwarte hoeden, die worden onderscheiden door bruin, maar vóór de eerste herfstmoling. De originaliteit van de kleur, afhankelijk van de vloer en de leeftijd van de vogel, snelt alleen in de ogen wanneer de vogels worden verplaatst door kudden.

Uitzicht op snegray

Uitzicht op snegray

Experts identificeerden 9 soorten bullfires, hoewel sommige wetenschappers van mening zijn dat de soort nog steeds 8 is, omdat de grijze en USSuri Snegiri het ondiepe goudvin vertegenwoordigen. Bovendien heeft dit geslacht twee groepen van deze gevederde: zwarte en maskerbullvires.

Over het algemeen geaccepteerde 9 soorten vertegenwoordigen:

  • Bruine vaardigheden.
  • Geelospine goudvinken.
  • Roodharigebullvinnen.
  • Sumogolny Bullfinches.
  • Snegiri Blob.
  • Azoren Snegiri.
  • Gewone goudvinken.
  • Grijze goudvinken.
  • USSuri Snegiri.

In ons land worden de gewone goudvinken gepresenteerd door 3 subspecies voornamelijk gevonden. Ze verschillen alleen bij het bewoonden in bepaalde regio's met bepaalde natuurlijke omstandigheden. Aan dergelijke subspecies zijn:

  • Eurosibirsky, hij is het Oost-Europese Pullfin, die de wijdverspreide distributie heeft ontvangen.
  • Kaukasische gewone goudvink, die wordt gekenmerkt door een helderdere kleur, maar kleinere dimensies.
  • Kamchatka gewone goudvink, gekenmerkt door grotere maten.

Natuurlijke habitats

Vogelkommen is bijna in heel Europa, Azië, evenals in Siberië, in Kamchatka en in Japan. De zuidelijke grenzen van het habitatbereik worden gehouden in het noorden van Spanje, Appenin, Griekenland, evenals in Minor Asia. Snegiri in onze gebieden wonen van West naar het oosten, waardoor het bos en de bos-steppe-zone de voorkeur heeft met de aanwezigheid van naaldbomen. Tegelijkertijd ontmoeten ze elkaar, zowel op de gewone sites als in de bergen, met de verplichte aanwezigheid van bosaanplantingen.

Naast bossen en dikke onder- nestelen deze vogels in stadstuinen, in parken en in vierkanten. Dit geldt vooral in relatie tot seizoensmigraties. In de zomerperiode is het bulk te zien in dichte struikgewas, evenals in de Palpal. Snegiri leidt voornamelijk een bezinkingslevensstijl, maar tegelijkertijd migreren ze van de noordelijke regio's van de taiga met het begin van de winter koud. De habitats van deze vogels zijn van toepassing op het grondgebied van Oost-China, evenals Centraal-Azië.

Wat eet stieren

Wat eet stieren

Veel deskundigen zijn van mening dat er geen voordeel is van het stierengevecht, omdat ze gewoon de oogst van verschillende struiken en bomen vernietigen.

Interessant om te weten! Snegiri eet niet alleen bessen, maar ze verwijderen botten van hen, waarna ze ze zullen verpletteren, de kernel krijgen. Andere vogels handelen heel anders: ze eten de bessen volledig, waarna de zaden eruit komen, klaar om nieuwe spruiten te geven.

De basis van het dieet van bullfires is plantaardig voedsel, hoewel in perioden van kuikens die ze verschillende solo-vorm hebben vangen. Het gebruikelijke menu bevat:

  • Zaden van verschillende bomen, evenals struiken.
  • Bessen van verschillende rassen van bomen en struiken.
  • Hop kegels, evenals jeneverbessen.

In de winter wordt hun dieet meer schaarser, dus deze vogels moeten eten bij de nieren van bomen en struiken, evenals toegankelijke zaden van verschillende planten. In de winter is het vrij moeilijk om de vogels te vinden om te voeden, omdat slechts een paar planten in de winter zaden of fruit blijven.

Reproductie en nakomelingen

nakomelingen

Snegiri keerde terug naar de gebruikelijke habitats van Snegiri met het begin van de lente, maar aan het einde van de winter nemen de mannetjes pogingen om de sympathieën van vrouwtjes in bezit te nemen. Hoe dichter en duidelijker aanvoelt, de meest persistente worden mannen. In deze periode beginnen de eerste paren te vormen, waarna de goudvinken nesten bouwen. Vogels worden op dikke dennentakken geplaatst, weg van de boomstam, evenals op berk, op dennen, op hoge jeneverbesstruiken.

Al in mei zijn er metselwerk van eieren in de nesten in de nesten en in juni heeft de nakomelingen geleerd te vliegen. De aansluiting van het bulking in het uiterlijk lijkt op iets als een kom die wordt geweven uit dennenbranches en ander bouwmateriaal. Elke leging is gemiddeld 5 eieren, een waarde van ongeveer 2 cm, een lichtblauwe schaduw bedekt bovenop de bruine plekken die chaotisch zijn geplaatst.

Interessant om te weten! De vrouw stijgt 2 weken eieren. De man begint te zorgen voor zijn nakomelingen wanneer de kuikens beginnen te leren vliegen. Het feit dat elke familie van stierenvecht gemiddeld 5 kuikens heeft, wordt beschouwd als een normaal fenomeen.

Ouders voeden hun nakomelingen totdat de kuikens leren voedsel voor zichzelf te extraheren. Sinds juli worden jonge mensen geslagen in kudden en in september / oktober vliegen ze uit dichte struikgewassen. Tegelijkertijd worden ze in de kudden gegoten die vóór het begin van de winter naar warmere regio's worden gestuurd.

Natuurlijke vijanden van Snegia

Snegia heeft veel natuurlijke vijanden, vooral omdat dit de heldere kleur van de gevederde helpt, evenals hun niet-schilderen en slechtheid.

Natuurlijke vijanden van stierenvechten kunnen worden overwogen:

  • Outlet-Rebel.
  • Cunnitsa.
  • Uil.
  • Kat, zoals wild en huiselijk.

Wanneer bullvinings in de samenstelling van de Flocks-voeding zijn, worden ze bijzonder opvallend voor hun vijanden. Bovendien verliezen vogels waakzaamheid. De situatie wordt verergerd door het feit dat stierengevechten geen vogels kunnen worden genoemd met hoge vluchtkenmerken. Ze zijn nervy in de lucht en ze slagen ze zelden om te ontsnappen aan de vervolging van roofdieren.

Interessant moment! Voor meer veiligheid zijn vaardigheden vaak grenzend aan de kudden van groen, kelzen of sensatie. Bij de allereerste verontrustende geschreeuw probeert de bullshit een gevaarlijke plaats daar te verlaten.

Bevolking en status van het formulier

Letterlijk in de afgelopen 10 jaar zijn de populaties van de stierengevecht veel klein geworden. Uit de categorie gewone vogels veranderden goudvinken in zeldzaam. De belangrijkste reden voor een dergelijke negatieve trend is de ontbering van het gevederde van hun leefruimte, hoewel een dergelijke factor een negatieve invloed heeft op het aantal en andere soorten vogels.

Factoren beïnvloeden op de focuspopulatie:

  • Een man van bosplantages beheersen.
  • Constante verslechtering van de milieusituatie.
  • Bosplantingen verliezen kwaliteitsindicatoren, dus vogels kunnen geen voedsel voor zichzelf vinden.
  • MODE MODE-modus.

Je kunt bijvoorbeeld de Azores pest, die alleen op het punt van uitsterven bleek te zijn vanwege het feit dat de vegetatie van iemand anders op het eiland San Miguel verscheen. Daarom werd er een groot werk uitgevoerd bij het terugkeren naar het eiland van planten die bekend zijn op deze plaatsen. Dientengevolge steeg het vee van deze vogels 10 keer, van 40 tot 400 personen.

Daarom ontving het uiterlijk "in kritieke toestand" de status van "in gevaarlijke staat".

Tenslotte

Het feit dat experts beschouwen op pestende veldslagen met nutteloze vogels, die hoogstwaarschijnlijk wetenschappers worden ontslagen, omdat alles in de natuur niet gemakkelijk te doen is, maar om het milieu-evenwicht in de natuur te behouden. Het kan zijn omdat onze aard lijdt dat er vergelijkbare specialisten zijn en dergelijke uitspraken doen. Voor een persoon is het beter om niet in dit proces te verstoren, zoals blijkt uit enorme problemen in onze dagen in verband met de negatieve gevolgen van menselijke vitale activiteit.

Snegiri wordt beschouwd als zeer aantrekkelijke vogels, die erg interessant zijn om te observeren, vooral in de winter, wanneer ze aankomen om in de tuinen of in het parkgebieden te voeden. Helaas is het onlangs een grote zeldzaamheid geworden.

In de winter, vooral na sneeuwdalingen, worden heldere vlekken van vogelgeverving bijzonder goed opmerkelijk op een witte achtergrond. Waar leven Snegiri en tieten?De meest voorkomende gasten van stedelijke kwartalen zijn op dit moment tieten - kleine vogels van de onthechting van de mussen, een onderscheidend kenmerk daarvan is een citroengeel verenkleed op de borst en de broek. Er zijn enkele minder vaak bullfires, die gemakkelijk kunnen worden gevonden in fel frambozenborstkleur. Zowel die en andere vogels komen constant in de winter in de winter, maar met het begin van de hitte verdwijnen ze ergens. Waar leven Snegiri en tieten, misschien vliegen ze naar koude randen?

Bullfig - Bird Bright

In de winter ziet Snegiri op takken eruit als rijpe appels, wonderbaarlijk niet gescheurd door herfstwinden. Het felle karmozijnrode verenkleed op de borst kan van veraf worden opgemerkt, dankzij de karakteristieke kleuren is deze vogel moeilijk om te verwarren met andere soorten mussen. Het moet bekend zijn dat alleen mannetjes een expressieve kleurborst hebben, en voor een vrouw, de natuur een eenvoudige bruinachtige "jurk" identificeerde.

Russische bullfits leven er de voorkeur aan waar naaldbossen groeien, omdat de belangrijkste gerechten van hun winterdieet de zaden zijn die ze openden van de kegels met hun sterke snavels. Ze verwaarlozen echter geen andere soorten zaden - esdoorn, Olhov, as, enz. Heldere vogels houden ervan om bessen van ouderlingen of rowan bloot te leggen en eten overwegend zaden, en het vlees daalt op de grond.

Als er naar je toe om naar de binnenplaats te vliegen, is het gemakkelijk om te bepalen door karakteristieke resten van bessen onder ripper of gemak. In de zomer worden ze ook gretig voeden met zaden van wilde kruiden - zwanen, paard Sorrel, Reuenika, enz.

Hoe leeft de halslijn?

Tieten zijn eigenlijk erg klein: hun gewicht is slechts 15-23 gram. Om niet in de winter te klimmen, moeten ze constant bessen en zaden vinden en eten en als je geluk hebt - dan om te schuiven van de cortex van de insecten geklommen. Waar leven Snegiri en tieten?Bijna alles besteden ze aan het zoeken naar voedsel. Dit is een van de meest voorkomende vogels in Europa, overal woont, waar bomen of struiken groeien - in tuinen, bossen, parken, en zelfs niet erg luidruchtige stedelijke straten.

Ornithologen hebben meer dan zestig soorten cellen die van elkaar verschillen met afmetingen, de kleur van verenkleed en levensstijl. In ons land zijn grote titels, dempels, Moskou en moerasluiken het meest voor. Deze vogels zijn bijna overal te vinden, van Krasnodar en de Krim naar het Verre Oosten en Premonstrate-gebieden.

In de zuidelijke regio's leiden ze een overwegend bezuinigende levensstijl, terwijl de noordelijke glanzende met het begin van koud weer de voorkeur geven aan convex in meer warme en gunstige randen.

Waarom zijn het stierengevecht en blauw te zien in de winter?

Kleine vertegenwoordigers van de MoS-detachement worden bijna al hun tijd gedwongen om voedsel te wijden. In de zomer is de taak van extractie van voedsel eenvoudig op te lossen, aangezien insecten die geschikt zijn in het eten en zaden letterlijk bij elke stap zijn. In de winter, in de bossen en tuinen om harder te leven, zodat de vogels dichter bij de menselijke behuizing worden bewogen. Hier en vind het eten gemakkelijker, omdat mensen de broodjes constant weggooien en de vogelvoeders ophangen, en het is niet zo moeilijk om een ​​warme plaats voor de nacht ergens onder het dak te vinden.

Aan het einde van de winter, toen de aarde begint wakker te worden, en een verscheidenheid aan insecten en spinnen, worden deuntjes en stierengevechten op het oppervlak en bulk van steden dichter bij de natuur - naar nabijgelegen bossen, tuinen en parken. Daar, tussen het groen van het gebladerte, in afgelegen plaatsen wensen ze de nesten, er zijn uitgestrekte metselwerk van eieren en zorg dan voor de nakomelingen. Waar leven Snegiri en tieten?Alleen een zorgvuldige waarnemer kan een kleine bioscoop of een whiser-bullfin in de dikke takken opmerken. Dat is de reden waarom het ons lijkt dat de zomer van vogels ergens vangen weg van onze randen, hoewel ze in feite alleen hun habitat veranderen.

Snegir, een gewone goudvink (lat. Pyrrhula Pyrrhula) - een bekende vertegenwoordiger van Pyrrhula-genus. Dankzij de karakteristieke kleur is deze vogel gemakkelijk herkenbaar. Meestal is pesten in de winter te zien in de stad - ze houden ervan om te worden aangeraakt door Rowan Berries. Maar een natuurlijke vraag rijst - waar Snegiri. Breng de zomer door? Waar vlieg je weg? Wat zijn deze warme randen?

Laten we er meer over weten ...

Het gebied van deze kleine vogel is erg uitgebreid. Bullfigin woont in Europa, voor en Oost-Azië, Siberië, Japan. Het kan zowel in Highland als Lowland Forests wonen, alleen gearomatiseerde secties vermijden. In Rusland woont de vogel in bos- en bos-steppe-zones, waar u in grote hoeveelheden naaldbomen kunt ontmoeten. Het meest zoals bullfiners in de valleien van de rivieren. Snegier - een kleine vogel, grootte van de mus, hoewel visueel en groter lijkt. De mannetjes hebben een karakteristieke kleur, die gemakkelijk is om ze te onderscheiden van andere vogels. Wangen, nek, buik en zijkanten heeft hij een felrood. De intensiteit van de kleur kan variëren, afhankelijk van de soorten die van bulk en haar individuele kenmerken zijn.

De spin en de schouders in de vogel zijn grijs, en op het hoofd is er een zwarte "dop". Elke sommaged ziet er veel meer bescheiden uit. Nek, wangen, buik en zijkanten van grijsbruin. Schouders en zeegrensen - grijs, en de achterkant is een bruin. Het hoofd staat bovenaan, rond de ogen en snavel, evenals in mannen, zwarte kleur. Je hebt het stierengevecht in de stad in de winter gezien, maar ze zijn nergens anders gezien.

Echter, van de middelste strook van Rusland Snegiri. Vlieg meestal niet weg. Snegiri. verwijzen naar Sedded vogels ​Dat wil zeggen, ze houden zich aan hun kleine grondgebied en vliegen overal niet weg. En we zien in de winter in de winter in de winter in de buurt van onze huizen soms omdat als besneeuwde en ijzige winter, dan als andere vogels, er niets te eten zijn, omdat ze naar ons vliegen op zoek naar voedsel, en dan niet voor een lange tijd. Hij zag zelf net een paar keer, wonen in de bos-steppe-zone van Oekraïne.

In de zomer leven ze in naaldbossen, voeden door de nieren van bomen, bessen, fruit, zaden. Ze gedragen zich rustig en onmerkbaar, verstopt in de kronen van bomen, dus ze vinden ze erg moeilijk. In de winter wordt het vinden van voedsel veel moeilijker, daarom Snegiri. En ze gaan naar de stad. De belangen die in noordelijke breedtegraden wonen, vliegen naar warme randen voor de winter, soms maken vluchten naar enorme afstanden.

Je kunt aan de overwinterde stierengevechten ontmoeten in mediterrane landen, evenals in het noorden van Afrika en zelfs Alaska. Pernaya keert terug naar de gebruikelijke nestplaatsen op het einde van maart - begin april, en het vrouwtje begint bijna onmiddellijk een nest te maken.

Trouwens, in de zomer van Bullf9, kunt u elkaar ontmoeten in de Kaukasus, waar de kleinere Kaukasische subspecies nesten. De USSuri Snegir is te vinden in het zuiden van het Verre Oosten en Sakhalin, een grijze goudvink - aan de zuidelijke rand van Oost- en Centraal-Siberië. Maar van gewone bullfinings verschillen al deze ondersoorten minder dan felle kleur. Relatieve familieleden van de gebruikelijke school - nestelen in Altai Mongoolse goudvink en een lang-geboren goudvink (Urgus), die in Zuid-Siberië wonen.

Foto 6.

Foto 7.

Foto 8.

Foto 9.

Foto 10.

Onthoud trouwens deze vraag:

Waarom zien we nooit galg?

 и 

Wie heeft in de vogel neergeschoten?

​Maar ze zeggen dat er is

Papegaai - Killer Sheep

 и 

Scary Bird Pelican! Het originele artikel staat op de site Inforos Link naar een artikel waarmee deze kopie is gemaakt - http://infoglaz.ru/?P=54129

Waar Snegiri woont in de zomer: interessante informatie over de zomerse levensduur van bulk

Snegir (Latijnse naam - Pyrrhula Pyrrhula) - De vogel is erg klein, iets groter dan de mus. Dit is een vertegenwoordiger van een van de meest talrijke gezinnen van de zanger-vogels - rollen. Andere vogels van dit gezin zijn bekend - dit is Finles, Greenushki, Shcheglas, wangen, linzen, kuikens, enz. Allemaal, make-up een detachement van mussen.

Het goudvin werd meer dan tweehonderd jaar geleden beschreven door de Zweedse Naturalist Karl Linneem.

Over wat een goudvink is, wat is zijn manier van leven, waaruit het dieet is, evenals hoe deze vogel in de zomer woont, en waar in de winter in dit artikel wordt verteld.

Uiterlijk

Wie weet niet wat bulk eruit ziet? Het charmante beeld van een kleine vogel met een felgekleurde borst is bekend en vergezelt ons van de kindertijd. Dus, hier is het een van de belangrijkste kenmerken van een bullfire US - rode of rode roze zijden, buik- en vogelwang.

Het is onmogelijk om niet op een ander kenmerk van deze vogel te letten - een zwarte hoed, adembenemende gebieden rond de snavel en ogen. Het is echter vermeldenswaard dat er niet zo'n "headboron" in kuikens is.

Goudvink close-up

De grootste staartveren en vleugels vliegen en sturen - ook zwart met metalen bluet. De kleur van de schouders en de ruggen van de mannelijke en vrouwtjes verschillen enigszins - meestal zijn ze grijsblauw, soms grijs met andere tinten.

De intensiteit van de kleur is echter niet alleen afhankelijk van de subspecies, maar ook van de individuele kenmerken van het geval dat u tegenkomt. De vertegenwoordiger van dit gezin is bijvoorbeeld bekend op de Azoren, in de kleur van het verenkleed waarvan er volledig afwezige rode schaduw is. Integendeel, de Kaukasische subsoorten van uitpuilende uitpuilen wordt onderscheiden door een helder, gewoon voor ons.

Bovendien zijn vrouwen en schouders en buik altijd grijsachtig, mogelijk bruin met stalen getij. Dat wil zeggen, ze zijn absoluut niet zo slim als mannen.

Er zijn behoorlijk grote subspecies van Bullfiner, er is ook een bed. Maar in het algemeen komt het lichaam van een volwassen vogel in lengte meestal niet meer dan 13-15 cm. WINGSPAN - niet meer dan 25-30 cm. Gewoon lichaamsgewicht - 34

Goudvink in de winter

Waar woont Bullfire?

Deze vogel woont in de bossen, tuinen, parken - overal, waar bomen zijn met een goed ondergroei. Goudvink vindt asiel en voedsel in eventuele bossen, maar de meeste voorkeur gemengd of naaldhoudend, vooral vuren. Gewoon op de twijgen van de laatste, volgens ornithologen, regelen ze meestal hun penetrate-nesten.

En helemaal, ontmoet je deze vogels niet in de bergachtige gebieden, verstoken van bomen, in de toendra, ja in een flanned steppe.

Bullfinch is dus de gebruikelijke inwoner van bossen van Rusland, Europa (tot Noord-Spanje en Griekenland), deels Aziatische landen. Dit omvat ook Kamchatka, Siberië, Japan.

Mannelijk en vrouwelijk

En in de zomer en winter is pesten te vinden in de parken van grote steden. Vanwege de massale ontbossing van bossen, werd de vogel gedwongen om te doen alsof in het park struikgewas en wennen aan de menselijke aanwezigheid. Maar Tuinmannen halen het stierengevecht niet leuk - ze eten tenslotte de nieren en zelfs jonge scheuten van bomen, inclusief fruit. Het is echter bewezen dat de veren er niet liever voeden met culturele landingen, zij "aanvallen" tot tuinbomen en struiken alleen in cropedions, bij gebrek aan zaden en vruchten van andere planten.

Leefstijl

Snegiri - monogame vogels. De vrouw legt tweemaal eieren voor het seizoen - van april tot augustus. Het nest in diepe struikgewas, op een hoogte van 2-5 meter boven de grond, een eenvoudige bekervormige vorm bouwt, in de regel een vrouwelijk individu. Het metselwerk gebeurt meestal van 4 tot 7 eieren. Brak eieren met kleine rode vlekken. Verzamelt het metselwerk van de vrouw van de week twee, op dit moment voedt de man het. Wanneer kuikens verschijnen, voeden ze ze al beide echtgenoten, waardoor ze naar het goof brengen.

Familie van Snagerere

Alleen de kuikens zullen zo veel opgroeien dat het nest kan vertrekken, het vrouwtje en het mannetje beginnen zich voor te bereiden op het nieuwe metselwerk. Het nest wordt gereinigd van parasieten, of er is een nieuwe gebouwd. Interessant is dat jong uit het eerste metselwerk meestal niet ver van de woning is gerangschikt, en van tijd tot tijd voeden zorgzame ouders hun "senior" kinderen. Observatie Mensen praten over gevallen waarin Chet Snegrey op deze manier zorgde en over jonge bioscopen.

Hoeveel talen leven

Over de exacte duur van het leven van deze vogel is moeilijk te zeggen. Natuurlijk, in het wild, zullen dergelijke kleine vertegenwoordigers het onwaarschijnlijk zijn om lang te leven. In de regel, hun term - van 2 tot 4 jaar. Maar thuis strekt Snegiri veel langer uit: er zijn gegevens over de levensverwachting van individuen in gevangenschap gedurende meer dan 12 jaar.

Eten

Deze vogel, zoals alle haspels, voedt in de hoofdvoeding van plantaardige oorsprong - van hier, zijn neiging om zich in de bossen te vestigen. Tijdens de voedertijd van kuikens wordt het stierengevecht echter gedwongen om het dieet te diversifiëren, niet alleen door zaden, bessen en nieren, maar ook kleine insecten, meestal spinnen.

Landingsbes (in het bijzonder, Ryabina, meidoorn), Goudvink eet het vlees niet, draait alleen het zaad zelf. In deze vogel helpt een korte snavel met scherpe randen, bijna zo sterk als een papegaai.

Goudvink in de winter

Alleen allerlei zaden zijn de favoriete Snegiree-delicatesse, ze hebben waarschijnlijk de aandacht getrokken op degenen die ze probeerden te voeden in broodjes bijgesneden brood.

Waar vliegen Snegiri in de zomer?

De meeste vertegenwoordigers van dit soort vogels, zoals de rest van de haspels, vliegen niet overal. Een bekenbaar verhaal dat Bullfinch een wintervogel is die het zomerklimaat niet verdraagt ​​en, alleen warmer, vertrekt in verre randen - fictie, maar slechts gedeeltelijk. Vanaf hier, trouwens, de naam van de gevederde, die alleen hun uiterlijk met de kou en de eerste sneeuw aangeeft. Maar in feite, over waar bullfinen in de zomer wonen, zijn er andere informatie.

Dus Krasnogruda is meestal sedentaire vogels. Aan de vooravond van de wintermaanden convergeren de staken van het stierengevecht alleen van die plaatsen waar vorst duurzaam en hard zijn, het is een taiga in sommige delen van Siberië, op Sakhalin. Waar vliegen deze TAIGA-vertegenwoordigers weg? De biologie van deze soort is nog steeds niet bekend bij de ornithologen, maar het is duidelijk dat deze veren vluchten naar enorme afstanden maken, kiezen voor de winterse zuidelijke randen. Wetenschappers hebben redenen om te beweren dat de overwinterende bullfits naar de Middellandse Zeekust gaan, naar het noordelijke deel van het Afrikaanse continent en zelfs in Alaska.

Over "onze" goudvinken

Waarom, in de zomer van "zijn" bullfires, ontmoeten we bijna niet? En het feit is dat het in zijn gedrag een nogal geheimzinnige vogel is. Het geeft de voorkeur aan een dikke undergrow om te openen plekken goed, Shryryaya daar onder bomentakken en op zoek naar maaltijden. Als je wilt zien waar de stierengevechten in de zomer wonen, zoek dan naar ze in de sombere impassable fir-flats, maar er is niet zo gemakkelijk om kleine PTAH te overwegen. Ja, en nesten, ze regelt ook in het struikgewas, weg van de pad-gewonde paden.

Twee klootzakken

Vertaald uit het Latijnse woord Pyrrhula betekent "Fiery" - deze vogel is zo genoemd naar zijn rode outfit. Het verenkleed van het bulking in de zomer wordt echter zwak. En haar stem, relatief stil, is nauwelijks duidelijk onder de lawaaierige vogelmultipad.

In de winter wordt het moeilijker om in het bos in het bos te voeden, hier zijn we af en toe en hebben het geluk om deze roodharige Pichuga te ontmoeten op de binnenplaatsen van residentiële gebouwen, in stadstuinen en parken. In de koude tijd op de met sneeuw bedekte bomen is het van veraf te zien. Maar zelfs degenen die stierfrecht ontmoetten die erover vertellen als geen gewoon geval. Kijken naar de kleine vogel die de voorkeur geeft om zich in het geheim en onopgemerkt te gedragen, is het voor een lange tijd niet mogelijk. Het is niet voor niets dat er een geloof in de mensen is, volgens welke het bullfight betekent, om snel vreugdevol nieuws te krijgen.

Dus waar wonen de stierengevechten in de zomer? Ja, daar, waar en in de winter.

Goudvink in het huis

Natuurlijk kunnen sommige discussiëren dat deze vogels geheim en bang zijn. Ze hebben tenslotte lang en behoorlijk met succes thuis veel geliefden. Snegir - van pretentieloze huisdieren. Deze vogel heeft een elegant verenkleed en weet hoe je geen luide en aangename trill kunt geven. Het kan zijn Temmen, en zeg, maak het zelfs vrij eenvoudig.

Het onlangs betrapt stierengevecht, die in de kooi wordt geplant, is meestal gemakkelijk gewond. Hij slaat over de staaf van zijn nieuwe woning en kan worden geboren. Daarom wordt het meestal aanbevolen om te binden Vogel Vleugels. Slechts een week later is Pernata meestal onder de knie van gevangenschap. Ze raakt gewend aan een persoon die in de buurt is, zijn handen en stem. Om een ​​normale levensstone te behouden, wordt een vogel aanbevolen om uit de cel te produceren, zodat het door de kamer kan vliegen. In de regel wordt de cel niet gesloten - het stierengevecht zelf vindt de achterkant van het "thuis".

Snegiri in een kooi

In het wild is het stierengevecht echter perfect gedaan zonder een persoon. Bovendien dragen economische activiteiten en het verminderen van bossen bij aan de vermindering van het aantal van deze vogels. Wat hen waarschijnlijk van mensen houdt.

Nu weet je waar het goudvin in de zomer woont, en waar in de winter.

Waar er bullfires in de zomer zijn

De Krasnogruda Knappe Snegir wordt geassocieerd met een sterke vorst en knapperig onder benen. Naakte bomen, gerijpt door vriendelijke vogels, beginnen een scharlaken vlam te verbergen en verven in een monochroom winterlandschap te brengen.

Met de eerste stralen van de hitte van Snegiri vliegen weg, verlieten we ons alleen met toekomstige hitte, populier vals en stedelijk stof. Echter, om Ptahu te ontmoeten in het Middal Middle Mogelijk, hiervoor hoeft u niet naar de dierentuin te gaan.

Goudvink is een geregelde vertegenwoordiger van de rollen, dus in het warme seizoen laat het niet de grenzen van zijn klimaatstrip achter. Van half april beginnen vogels van vogels te organiseren om in het bos van het bos te migreren, waar de nesten op de toppen van de bomen zijn gebouwd.

In de middelste rijstrook en in het zuiden geven de voorkeur aan dichte kronen van verbreding van rotsen, en in naaldbossen zijn gesloten voor de meeste vertices van dennenbomen. Ornithologen noteer de grootste concentratie van vertegenwoordigers in riviervalleien met een donker bos.

De oorzaak van het voorjaarsvertrek naar het bos is de behoefte aan privacy om de nakomelingen te verwijderen. Stadslawaai, overvloed aan roofdieren en gewoon nest ravers dragen bij aan een comfortabele reproductie. Ten tweede breidt de Spring Swelling Swelling het vogeldieet uit en de verscheidenheid aan plantensoorten in het bos gunsten verzadiging na de hongerige winterperiode.

Waar er bullfires in de zomer zijn

Het uiterlijk van kuikens onthult jachtinstincten in bulk. Gevallen van vissen met verschillende kleine verzorgingen in de zomerperiode worden biologen gezien. Wees geen vogels door het eten van hobbels van hop, dus de eigenaren van afgelegen tuinplaatsen hebben de mogelijkheid om te contacteren met bulk, zelfs in de zomer.

Speaker's specialiteit is een spore in een wetenschappelijke omgeving. Het feit is dat vogels geen bessen en de voordelen van het geheel eten. Allereerst zijn ze geïnteresseerd in Seed Nuclei. Ornithologen beweren dat er op deze manier een vermindering van zaden is die geschikt is voor de plaag.

Snegiri-aansluitingen bevinden zich aan de bovenkant van de bomen op maximale afstand van de kofferbak. Dit verhoogt de bescherming van de nakomelingen van Kunits en wilde katten. De nestkom is gebouwd in de dikke plaats van de kroon, om het te verbergen uit het oog van de Yastreb-rewout of uilen.

Van november beginnen de versterkte kuikens samen met hun ouders dichter bij mensen te bewegen. In januari-februari is de hoeveelheid feed minimaal, dus goudvinken proberen te galmen in parken en tuinen, verwierpen bevroren bessen.

Degenen die het grootste deel van de zomer willen ontmoeten, moeten geldig zijn volgens het volgende algoritme:

  • We gaan naar het bos struikgewas, met de overheersing van naaldrassen;
  • Als er een rivier in de buurt is - de kansen toenemen;
  • We vinden vuren of een grote berk;
  • We zijn op zoek naar de verrekijker van het nest op de top van het vat.

Je zult ons heel erg helpen, Als u een artikel in sociale netwerken deelt en als u wilt plaatsen. Bedankt daarvoor.

Abonneer u op ons kanaal.

Nog meer verhalen lezen ter plaatse "Vogel thuis" .

Alle mensen weten dat er vogels zijn geregeld en er is een migratie. Het feit dat sommigen van hen naar warme randen vliegen voor de winter, iedereen is bekend. Maar waar de stierengevecht in de zomer vliegt en, in het algemeen, ze vliegen weg - niet iedereen weet het. Het is hierin dat we nu zullen achterhalen.

Waar zal in de zomer vaardigheden vliegen

Uiterlijk

Voordat je begrijpt waar de goudvink in de zomer vliegt, is het de moeite waard om te beslissen hoe deze vogel eruit ziet. Dus, met afmetingen is het een iets meer mus, het opereren is behoorlijk pluizig. Interessant lijkt het feit dat de felle rode borst uitsluitend kenmerkend is voor de mannetjes van de gespecificeerde vogels, in de grassen van dezelfde borst van grijsbruine kleur. Wat de habitat betreft, leven deze vogels in een strook van naald- en gemengde bossen, en de naam "stierenvecht" komt uit het woord "sneeuw".

Over Life Winter

Wat doen deze vogels in de winter, het koude seizoen? Dus leven ze in kleine stukjes gemiddeld 7-10 individuen. De koudere op straat en meer vorst, hoe groter de lievelingsgegevens. Ze zitten gewoon op de tak, van tijd tot tijd die vliegen om eten te krijgen. En zo de hele dag. Met de aanpak van de duisternis van de vogels op zoek naar een struiken of verborgen takken van bomen om de nacht door te brengen. Wat de eerste helft van de winter, de vogels op dit moment, meestal, in de natuur, stil, kun je alleen de stille "du-du" horen horen. Toen de winter zijn halve draai gaat, begint de zon helderder te schijnen, van stieren die je een eenvoudig nummer hoort. Naarmate de hitte- en veerbenaderingen, zingen deze vogels meer en luider, en in ongeveer het midden van april verdwijnen ze gewoon, en vóór het begin van verkoudheid, zien er maar weinig mensen ze, en niet iedereen raden, waar ze naartoe gingen.

waar de bullfinschap na de winter vliegt

Zomertijd

Veel mensen zijn mogelijk geïnteresseerd in de vraag waar Snegiri in de zomer vliegt en helemaal weg zal vliegen. Dus, het lijkt misschien aan iemand die ze op het principe van migrerende vogels staan, kunnen worden verzonden naar koudere regio's. Maar het is helemaal verkeerd. Goudvink in de natuur - de vogel is geregeld, en voor de zomer verstopt ze gewoon van een menselijke blik, verstopt in dichte bossen, wiens. Er moet echter worden gezegd dat al hetzelfde stierenvechten naar de zomer vlogen van steden en dichtbevolkte mensen wijst naar meer afgelegen plaatsen. Ze zullen komen met nesten in de dikke takken van loofbomen of op de hoogste takken van de kerstboom waar niemand ze kan krijgen of zien. Daarom is het in de zomer vrij moeilijk om deze vogels te bekijken, omdat ze vakkundig verbergen voor een persoon, praktisch zonder zichzelf te geven.

Waarom in Winter Bullfinch dichter bij mensen?

Ik heb begrepen of bulletin vliegt voor de zomer in koudere randen, het is ook de moeite waard om een ​​paar woorden te zeggen over waarom deze vogels in de winter strekken zich uit tot drukke plaatsen. Alles is eenvoudig: op zoek naar feed. Voor vogels is alles niet koud (tenslotte zijn temperatuur, gemiddeld, 41-42 graden) en honger. Het tekort aan voer wordt zwaar getroffen op het lichaam van de veren, ze bevriezen sneller, en zelfs een gezonde vogel kan sterven. Op dit moment, in het bos, is het erg moeilijk in het bos, dus bullvires vliegen naar waar mensen zijn en waar je beter kunt worden. De moeilijkste tijd voor deze gevederde, wanneer de lichtdag de kortste is - in december-januari, dan zie je de eerste bullfires op de straten van steden. Wanneer voedsel, kun je gemakkelijker in het bos vinden, vogels terugkeren naar een handige situatie voor hen, waardoor overvolle steden en dorpen achterlaat.

Lee Fucking Schools voor de zomer

Voedingsvogels

Ik heb begrepen waar de stierengevecht in de zomer vliegt, het is ook een paar woorden waard om te zeggen over wat deze vogels eten. Sommige conclusies kunnen worden gedaan, alleen maar naar hun snavel kijken. Dus het is behoorlijk enorm en ontworpen om de verschillende zaden en kleine noten te doorbreken. Niet voor het vangen van wormbugs. Ook voeden deze vogels zich op de nieren van bomen, verschillende bessen, met uitzicht op zaden van hen en gooien volledig het vlees.

Gevangenschap

Na de kwestie te hebben beantwoord waar de bullfinschap na de winter vliegt (alleen in het bos, dat in dezelfde strip blijft), is het de moeite waard om een ​​paar woorden te zeggen en of deze vogels in gevangenschap kunnen worden gehouden. Dus het is echter toegestaan ​​voor uitpuilende de cel ruim, hoog, op de bodem, het moet altijd vers zand en water zijn. Het is belangrijk om te zeggen dat deze vogels erg veel zwemmen, dus je moet een klein bad voor hen bieden. Wat betreft voeding in gevangenschap, kan het verschillende bessen en zaden zijn, maar bovendien is het ook belangrijk om verse greens te geven, evenals een geraspte wortel. Wat betreft het temperatuurregime, het is gemakkelijk te raden dat deze vogels zoals koelte, en ze zich verbergen voor de hitte. Daarom is de cel beter om op een koele plaats te zetten, maar waar ook een daglicht is, voor vogels is het heel en heel belangrijk. Ook kunnen stierengevechten worden bewaard met paren of zelfs door de band, die ze met vogels en verschillende andere typen plaatsen.

Snegiri vlieg weg voor de zomer

Voordeel

Na al het voorgaande kan een logische vraag ontstaan: wat voordeel is het stierengevecht? Allereerst is het natuurlijk aangename geluiden van zijn zang. Maar dit is niet alles. Hier probeerde de bessenvogel bijvoorbeeld en zat op de bovenste tak om zijn snavel schoon te maken. Een paar rowan-zaden vielen weg en vielen op de grond, terwijl het leven een nieuwe Tre gaf. En zo tot oneindig, omdat de vogel vrij vaak eet.

Добавить комментарий