Unde să zbori în vara vieții un bullfinch, unde vă puteți întâlni în păsările migratoare de iarnă

Toți oamenii, desigur, știu că sunt atât păsări stabilite, cât și cele trecătoare. Unii dintre ei zboară în timpul iernii în margini calde - toată lumea este cunoscută. Dar ce Unde zboară în vara Bullfinch Și dacă zboară undeva în general, nu toată lumea este cunoscută. În această privință, sugerăm să înțelegem articolul nostru. Cu toate acestea, înainte de trecerea la principalul lucru, să reîmprospătați mai întâi memoria și, mai întâi, să ne amintim cum arată deloc Bullfinch.

Toți oamenii, desigur, știu că sunt atât păsări stabilite, cât și cele trecătoare. Unii dintre ei zboară în timpul iernii în margini calde - toată lumea este cunoscută. Dar ce Unde zboară în vara Bullfinch Și dacă zboară undeva în general, nu toată lumea este cunoscută. În această privință, sugerăm să înțelegem articolul nostru. Cu toate acestea, înainte de trecerea la principalul lucru, să reîmprospătați mai întâi memoria și, mai întâi, să ne amintim cum arată deloc Bullfinch.

Aspect

Bullfigre - păsări frumoase (Nu mult mai mult vrabie), având un penaj destul de pufos. Una dintre faptele interesante ale acestei rase de păsări este că un piept caracteristic luminos-roșu se găsește numai la bărbați, pene feminine sunt gri-maro. O bandă de păduri mixte și conifere este principalul habitate al rasei specificate de păsări. Numele "Târgul" sa produs de cuvântul "zăpadă", probabil pentru că această rasă a fost văzută cel mai adesea în timpul iernii, când totul este acoperit cu zăpadă albă și nu mai există păsări în jurul oricăror păsări, cu excepția acestor mâini migratoare frumoase cu un roșu Sân.

Viața de iarnă a vracului

Ce se întâmplă cu aceste păsări în sezonul rece în timpul iernii. De obicei trăiesc în turme mici de 7-10 bucăți . Cel mai rece temperatura aerului de pe stradă, cu atât mai puțin mobil va fi voluminos. Ei pot sta doar pe o ramură sau pe linii de unelte și doar din când în când undeva zboară pentru a obține alimente. Și se întâmplă toată ziua. Odată cu debutul întunericului păsărilor începe să caute un loc de dormit: poate fi ramuri ascunse în copaci sau tufișuri groase.

În prima jumătate a iernii Păsările se comportă destul de tăcut, doar ocazional în acest moment al anului puteți auzi "du du". După ce iarna merge pentru jumătatea sa, Băuturile încep să se adune în turme mari, unde puteți auzi o simplă cântare blândă. Și mai aproape de primăvara și căldura devine, cu atât mai tare și mai des aceste păsări cântă cântecul lor. Odată cu debutul lunii aprilie, bullfirele merg la turme mari, și mai aproape de mijlocul lunii ei dispar și departe de toată lumea știe unde merg.

Stilul de viață Snegia.

Viața de vară a vracului

Deci, unde sunt vara lui Snegiri în Rusia care zboară? Se poate presupune că ei, ca și alte păsări migratoare, în căutarea unor condiții mai favorabile, zboară înapoi în cazul în care vara este mai rece. Cu toate acestea, această concluzie se poate face numai dacă nu cunoașteți un adevăr simplu: Bullfinch - o pasăre stabilită. Da, așa că nu poate zbura nicăieri, ci doar se ascunde de la ochiul uman în păduri grosime și păduri . Excepția poate fi doar o regulă : Snegiri zboară în timpul iernii din orașele dens populate din satele sau satele în căutarea unui loc izolat și a unei vieți confortabile.

Această pasăre de păsări își trăiește cuiburile acolo. unde nu vor vedea ochiul unei persoane. Aceste locuri pot fi:

  • copaci decisivi densi;
  • Makushki Cei plini de conifere mari;
  • Mai puțin adesea arbuști, a cărui apropiere nu există oameni.

De aceea, observarea acestor păsări în timpul verii este destul de dificilă. Ei sunt foarte abilitați de ochiul uman și practic nu se dau în sine.

Cum să petreceți bulfinchul de vară

De ce în timpul iernii, Bullfinchii zboară spre oameni

Deci, acum știi unde să zbori la noi în iarna lui Snegiri. Dar de ce sunt ascunși atât de pricepuți de o persoană din vară și, în același timp, ei înșiși zboară spre casele noastre în timpul iernii? Totul este foarte simplu: ei sunt forțați să rămână mai aproape de persoana în căutare de hrană. Pentru pasărea acestei rase, nu este rece pentru pasăre, deoarece temperatura corpului este o medie de 41-43 de grade și foamete. Chiar și pentru o pasăre sănătoasă Lipsa de hrană poate afecta negativ corpul său și va îngheța foarte repede. În sezonul de iarnă, găsiți alimente în pădure - sarcina nu este plămânii, astfel încât bullfinch-urile sunt păstrate mai aproape de persoane unde puteți găsi întotdeauna ce să vă folosiți.

Cel mai greu timp al anului pentru aceste pene este sfârșitul lunii decembrie - începutul lunii ianuarie. Acesta este momentul în care ziua luminoasă este cea mai scurtă și tancversarea poate fi găsită într-o cantitate imensă chiar pe străzile orașelor. Când trecerile reci și primăvara, găsirea de alimente în pădure nu este multă muncă și păsările se întorc înapoi, lăsând satele și orașele aglomerate.

Păsări de nutriție

După ce a înțeles cu locul în care luptele cu tarifele se încadrează în vară, merită să spuneți câteva cuvinte Ce hrănește această rasă de păsări . Unele dintre concluziile despre dieta lor se pot face, doar privesc ciocul lor. Este foarte masiv, ceea ce înseamnă că este destinat să spargă mici piulițe sau semințe. Cu toate acestea, un astfel de cioc nu este deloc potrivit pentru a prinde bug-uri și viermi. Păsările preferă să mănânce diferite fructe de padure, dintre care doar au mâncat semințe, iar carnea este pur și simplu emisă și rinichii copacilor.

Viața în captivitate

După învățarea faptului că Bullflinings trăiesc în timpul verii în păduri și păduri groase, iar în timpul iernii s-au întors la oameni din nou, gândindu-se la: Este posibil să păstrați această pasăre în captivitate? Acest tip de conținut este permis Dacă efectuați mai multe condiții importante:

  • Celula trebuie să fie ridicată și spațioasă;
  • În partea de jos a locuinței trebuie să fie întotdeauna nisip proaspăt;
  • Merită să instalați o baie mică de apă, deoarece această rasă de păsări iubește să înoate.

În ceea ce privește nutriția în captivitate. Diferitele semințe și fructe de padure pot servi ca hrana pentru bulge. Cu toate acestea, în plus, este necesar să se ofere păsărilor cu un morcov terrant și verdeață proaspătă. Cu regimul de temperatură, totul este destul de clar. Snegiri iubesc frigul , Și din căldură încearcă să se ascundă, deci este necesar să plasați o cușcă într-un loc răcoros, dar nu uitați de lumina soarelui suficient, acest factor este important pentru păsări. Snegrees pot fi păstrate grupuri mici sau perechi prin plasarea în celulele păsărilor de diferite tipuri.

Habitat Sking Summer.

Beneficiu

După toate acestea, am fost atinse în acest articol, apare întrebarea: Și ce bine poate fi de la bullfiner ? Pentru a începe, aceasta este sunete plăcute care publică păsări atunci când cântă. Nu este nimic mai frumos decât să vă treziți cu dimineața rece de iarnă cu primele raze ale soarelui, intrați în curte și auziți această muzică frumoasă.

Cu toate acestea, pentru a da plăcerea estetică nu toate Ceea ce aceste creaturi sunt capabile. Snegiri joacă un rol important în răspândirea diferitelor semințe în teritorii uriașe. Aici, de exemplu, satul de păsări să mănânce fructe de pădure Ryabina și a scăzut accidental unul dintre semințele pe Pământ și având în vedere faptul că Bullflinings sunt capabili să zboare pe distanțe lungi, fructele care au adus această pasăre pot crește de unde mănâncă acum. Deci, se pare că datorită creației mici pennate într-o locație nouă, a existat o viață întreagă.

Video

Informații interesante despre bastard-uri puteți afla prin căutarea videoclipului nostru.

Snegiri este păsări unice pe care strămoșii noștri erau numiți bares. Ei au fost fericiți să le conțină acasă, în timp ce păsările își amintesc cu ușurință melodii populare. Această pasăre a împiedicat vocea și sunetele fără prea mult efort, așa că a fost numit papagalul rusesc.

Snegiri: descriere

Specialiștii noștri sunt cunoscuți despre un bullfire, care este inclus în familia de role. Tradus din latină, numele păsării înseamnă "foc".

Există două versiuni ale numelui "Snegir": unul dintre ei afirmă că numele se datorează faptului că, cu debutul iernii, aceste păsări migrează în locuri mai calde, iar al doilea este asociat cu cuvântul turc "snog", Ceea ce înseamnă Krasnogruda. Treptat, acest nume a fost transformat în numele modern al păsărilor "Snegir".

Aspect

Aspect

Se crede că reprezentanții republicii sunt bobine de bivoli / nepaleze care trăiesc în Asia de Sud. Aceste rude cu rază lungă de acțiune sunt mai aminte de tineri bullfire, care au învățat doar să zboare. Cu alte cuvinte, rudele îndepărtate nu diferă atât de strălucitoare. Experții cred că speciile asiatice este un progenitor, cel puțin 5 specii moderne, care se disting prin prezența unei poziții caracteristice, negre "de pene.

Interesant! O caracteristică similară "Cap" apare deja în păsările adulte, iar în pui, acest "capac" este vopsit într-o nuanță de culoare brună.

Snegiri este păsări care sunt semnificativ superb în vrabie, deoarece pot crește până la 18 cm lungime sau chiar mai mult. Când este foarte rece pe stradă, se pare că acest lucru nu este la toate păsările mici, pentru că bullfinchii să păstreze căldură la căldura penajului său. Caracterul culorii acestor păsări este de așa natură încât este posibil să se observe o distribuție clară a culorii principale, în funcție de părțile corpului. De regulă, nici intersiuni diferite, nici pete, nici divorțuri nu intră în rotație.

Partea inferioară a corpului, tonul și intensitatea culorii sunt direct legate de specie și, de asemenea, asociate cu caracteristicile individuale ale păsării. Flip și pene de direcție sunt diferite în negru, cu o lovitură de metal albastru. Zona corpului sub coadă, precum și peste coadă la început, au o culoare pur alb. Această pasăre are un cioc destul de puternic, care contribuie la ușurința de a zdrobi fructe de padure puternice, precum și oasele lor.

Caracterul comportamentului și stilului de viață

Caracterul comportamentului și stilului de viață

Destul de ciudat, dar matriarhia acționează în timpul luptei cu tauri, iar bărbații sunt necontestați de femele care au un caracter simplu, slăbit. De regulă, vinovatorii conflictelor de familie sunt întotdeauna femele, deși nu aduc niciodată aceste dispute la luptă. Cu cele mai mici manifestări ale femelelor de nemulțumire, bărbații se retrag imediat, lăsându-i iubiți cele mai în vrac perii de boabe sau ramuri, cu o abundență de semințe. În același timp, bărbații nu sunt atât de mobili, comparativ cu femeile.

De regulă, aceste păsări rămân în timpul iernii, fără a-și lăsa habitatul de cuibărit. Adesea formează numeroase efective, ceea ce le face foarte vizibili, în special pentru dușmanii naturali. La primele semne de ofensivi de primăvară, ei încearcă să se ascundă de ochii îngrozitoare în păduri dense de plantații verzi.

Moment important! Cu debutul primăverii, bărbații încep să încerce votul lor, așezându-se pe ramurile diferiților copaci sau arbuști. În același timp, femele, deși cântă, dar nu atât de des, și în timpul perioadei de cuibărit, aceste păsări, în general, nu mai cântă.

Snegiri cântă nu cu voce tare, dar continuu, în timp ce melodiile lor constau din sunete asemănătoare fluierului, buzzing sau broderie. Aceste păsări pot fi plasate și ascultă. Toate stelele de bullfire ecou în mod necesar între ei, dar în același timp fac sunete complet diferite.

Când se vor lupta Bullfini, se așează pe același copac și încep să curețe pene sau doar să stea, mai groase și să se deranjeze unul cu celălalt. Există ceva timp și o turmă, deoarece echipa a înclinat și zboară. În același timp, sub copac, ea lasă urmele sărbătorii sale sub formă de boabe și oasele lor, precum și reziduurile de semințe. Viața de iarnă a tastului este legată de faptul că păsările sunt prinse constant de către Melesey, în margini, în grădini și grădini în căutarea hranei.

Câți trăiesc bully

Fiind în condiții naturale, bătrânii trăiesc de aproximativ 12 ani și jumătate, și în condiții de captivitate, cu o îngrijire adecvată mai mult de 15 ani.

Dimorfism sexual

Dimorfism sexual

Femeia diferă de bărbați numai de natura culorii. La bărbați, natura culorii este mai strălucitoare, astfel încât acestea se remarcă considerabil pe fundalul femelelor.

Este important să știți! Masculii, ca obrajii și pieptul, precum și unele dintre abdomen, pictate într-o culoare roșie strălucitoare. În ceea ce privește femeile, aceștia au astfel de părți ale corpului pictate într-o nuanță de culoare cenușie care nu se spală. Samtsov blistere o spate gri și o abilitate strălucitoare albă.

În ceea ce privește restul semnelor, femelele și bărbații nu diferă în nimic. Culorile negre predomină pe gât, în interiorul ciocului, precum și pe coadă și pe aripi. În plus față de negru, puteți vedea dungile albe. Aceasta, culoarea neagră este clar delimitată de culori roșii și alte culori. Persoanele tinere au negru, ambele aripi și coadă. Ele nu au, de asemenea, pălării negre, care se disting prin maro, dar înainte de prima toamnă de topire. Originalitatea culorii, în funcție de podea și de vârsta păsării, se grăbește în ochi numai atunci când păsările sunt mutate de turme.

Vederi ale Snegiei

Vederi ale Snegiei

Experții au identificat 9 specii de bullfire, deși unii oameni de știință cred că speciile sunt încă 8, deoarece Snegirile gri și Ussuri reprezintă bulfina superficială. În plus, acest gen are două grupuri de aceste pene: Black and Mask Balfires.

În general acceptate 9 specii reprezintă:

  • Abilități maro.
  • Băuturi galbale.
  • Bullfiniri roșii.
  • Sumogolny Bullfinches.
  • Snegiri Blob.
  • Azore Snegiri.
  • Băuturi ordinare.
  • Băuturi gri.
  • Ussuri Snegiri.

În țara noastră, liniștele ordinare prezentate de 3 subspecii se găsesc în principal. Ele diferă numai în locuirea în anumite regiuni cu anumite condiții naturale. La astfel de subspecii includ:

  • Eurosibirsky, el este Bullfinul Europei de Est, care a primit distribuția pe scară largă.
  • Bullfinch-ul obișnuit caucazian, caracterizat printr-o culoare mai strălucitoare, dar dimensiuni mai mici.
  • Kamchatka Bullfinch, caracterizat prin dimensiuni mai mari.

Habitate naturale

Bird Bowls se găsesc aproape în întreaga Europă, Asia, precum și în Siberia, în Kamchatka și în Japonia. Frontierele sudice ale gamei de habitat se desfășoară în nordul Spaniei, Appenpen, Grecia, precum și în Asia Mică. Snegiri în teritoriile noastre trăiesc de la vest la est, oferind preferință pădurii și zonei de stepă de pădure, cu prezența copacilor de conifere. În același timp, se întâlnesc, atât pe locurile simple, cât și în munți, cu prezența obligatorie a plantațiilor forestiere.

În plus față de păduri și subterane groase, aceste păsări cuibăresc în grădinile orașului, în parcuri și în pătrate. Acest lucru este valabil mai ales în ceea ce privește migrațiile sezoniere. În perioada de vară, cea mai mare parte poate fi văzută în păduri dense, precum și în Palpal. Snegiri conduce în principal un stil de viață de stabilire, dar în același timp migrează din regiunile nordice ale Taiga cu debutul frigului de iarnă. Habitatele acestor păsări se aplică pe teritoriul Chinei de Est, precum și Asia Centrală.

Ce mănâncă balfsarea

Ce mănâncă balfsarea

Mulți experți consideră că nu există nici un beneficiu de la tancintă, deoarece pur și simplu distrug recolta diferitelor arbuști și copaci.

Interesant de știut! Snegiri nu mănâncă doar fructe de padure, dar elimină oasele de la ei, după care le vor zdrobi, obținând kernelul. Alte păsări acționează destul de diferit: mănâncă boabele în întregime, după care semințele ies, gata să dea noi varză.

Baza dietei de bullfire este alimentația de legume, deși în perioadele de tăiere a puiilor, ele prinse diverse în formă de solo. Meniul obișnuit include:

  • Semințe de diverși copaci, precum și arbuști.
  • Boabe de diferite rase de copaci și arbuști.
  • Hop conuri, precum și fructe de padure de ienupăr.

În timpul iernii, dieta lor devine mai rare, astfel încât aceste păsări trebuie să mănânce prin rinichi de copaci și arbuști, precum și semințe accesibile de diferite plante. În timpul iernii, este destul de dificil să găsești păsările să se hrănească, deoarece doar câteva plante în timpul iernii rămân semințe sau fructe.

Reproducerea și descendenții

descendenți

Snegiri sa întors la habitatele obișnuite ale lui Snegiri cu debutul primăverii, dar la sfârșitul iernii, bărbații iau încercări de a lua în posesie simpatiile femeilor. Se simte mai aproape și mai clar, cei mai persistenți devin bărbați. În această perioadă, primele perechi încep să se formeze, după care au început să construiască cuiburi. Păsările sunt așezate pe ramuri de brad groase, departe de trunchiul copacului, precum și pe mesteacan, pe pin, pe tufișuri de înaltă ienupăr.

Deja în luna mai, există zidărie de ouă în cuiburile din cuiburi, iar în iunie, descendenții au învățat să zboare. Soclul de umplutură în aspect seamănă cu ceva ca un castron care este țesut din ramurile de brad și alte materiale de construcție. Fiecare așezare este o medie de 5 ouă, o valoare de aproximativ 2 cm, o umbră albastră ușoară acoperită pe partea superioară a petelor maronii situate haotic.

Interesant de știut! Femeia se ridică ouă timp de 2 săptămâni. Masculul începe să aibă grijă de descendenții săi când puii încep să învețe să zboare. Faptul că fiecare familie de bacfă de luptă are 5 pui în medie, este considerată un fenomen normal.

Părinții își hrănesc descendenții până când puii învață să extragă mâncare pentru ei înșiși. Din iulie, tinerii sunt bătut în turme, iar în septembrie / octombrie, ei zboară din păduri dense. În același timp, ele sunt turnate în turmele trimise în regiuni mai calde înainte de debutul iernii.

Inamicii naturali ai lui Snegia

Snegia are o mulțime de dușmani naturali, mai ales că acest lucru ajută culoarea strălucitoare a penitei, precum și non-pictura și răutatea lor.

Pot fi luate în considerare dușmanii naturali ai tampoanelor:

  • Outlet-rebel.
  • Cunnitsa.
  • Bufniţă.
  • Pisică, ca sălbatică și familiară.

Atunci când Bullflinings sunt în compoziția hranei flocks, ele devin deosebit de vizibile pentru dușmanii lor. În plus, păsările pierd vigilență. Situația este exacerbată de faptul că luptele cu tauri nu pot fi numite păsări cu caracteristici de zbor ridicate. Ele sunt nervoase în aer și rareori reușesc să scape de persecuția de prădători.

Interesant! Pentru o mai mare securitate, abilitățile sunt adesea adiacente turmelor de verde, bastoane sau emoții. La primele strigăte deranjante, rahatul încearcă să lase un loc periculos chiar acolo.

Populația și starea formularului

În mod literal în ultimii 10 ani, populațiile cu tampon au devenit mult mai mici. Din categoria păsărilor obișnuite, bulgăriile s-au transformat în rare. Principalul motiv pentru o astfel de tendință negativă este privarea de pene a spațiului lor de locuit, deși un astfel de factor afectează negativ numărul și alte tipuri de păsări.

Factorii influențează populația de interes:

  • Stăpânirea unui om de plantații forestiere.
  • Deteriorarea constantă a situației de mediu.
  • Plantele forestiere pierd indicatorii de calitate, astfel încât păsările nu pot găsi mâncare pentru ei înșiși.
  • Modul modului Mod.

De exemplu, puteți lua Azores Bully, care sa dovedit a fi pe punctul de a fi dispariția numai datorită faptului că vegetația altcuiva a apărut pe insula San Miguel. Prin urmare, a fost efectuată o mare lucrare la întoarcerea pe insula plantelor cunoscute acestor locuri. Ca urmare, animalele acestor păsări au crescut de 10 ori, de la 40 la 400 de persoane.

Prin urmare, aspectul "în stare critică", a primit statutul de "în stare periculoasă".

In cele din urma

Faptul că experții consideră că bătăliile de agresiune cu păsări inutile, cel mai probabil să fie descărcate oameni de știință, deoarece totul în natură nu este ușor de făcut, ci pentru a menține echilibrul de mediu în natură. Poate că natura noastră suferă că există specialiști similari și fac astfel de declarații. Pentru o persoană, este mai bine să nu interfereze în acest proces, așa cum este evidențiat de probleme uriașe în zilele noastre legate de consecințele negative ale activității vitale umane.

Snegiri este considerat păsări foarte atractive, care sunt foarte interesante de observat, mai ales în timpul iernii, când ajung să se hrănească în grădini sau în zonele de parc. Din păcate, recent a devenit o mare raritate.

În timpul iernii, mai ales după căderile de zăpadă, petele luminoase ale penajului păsărilor devine deosebit de bine vizibile pe un fundal alb. Unde trăiesc Snegiri și țâțe?Cei mai frecvenți oaspeți din cartierele urbane în acest moment sunt țâțe - păsări mici ale detașării vrăbii, o caracteristică distinctivă este un penaj galben de lamaie pe sân și pantalon. Există câteva bullfire mai puțin, care pot fi găsite cu ușurință în culoarea sânului de zmeură viguroasă. Atât acele și alte păsări întâlnite în mod constant în timpul iernii în timpul iernii, dar cu debutul căldurii dispar undeva. Unde trăiesc Snegiri și țâțe, poate că zboară spre margini mai reci?

Bullfigr - Bird Bright

În timpul iernii, Snegiri ședinței pe ramuri arată ca mere coapte, în mod miraculos, nu rupte de vânturile de toamnă. Penajul strălucitor de pe sân poate fi observat de la Afar, datorită colorării caracteristice Această pasăre este dificil de confundat cu alte tipuri de vrăbii. Ar trebui să se știe că numai bărbații au un sân expresiv de colorat, iar pentru femeie, natura a identificat o "rochie" simplă ".

Băuturile rusești preferă să locuiască unde cresc pădurile de conifere, deoarece felurile principale ale dietei lor de iarnă sunt semințele pe care le deschise din conuri cu ciocurile puternice. Cu toate acestea, ei nu neglija alte tipuri de semințe - arțar, Olhov, cenușă etc. Păsările luminoase iubesc să expună fructe de pădure sau Rowan și să mănânce semințe predominant, iar carnea scade la pământ.

Dacă ar fi ajuns să zburați la curte, este ușor să se determine prin reziduuri caracteristice de fructe de padure sub Ripper sau ușurință. În timpul verii, ei sunt, de asemenea, hrăniți cu nerăbdare cu privire la semințele de ierburi sălbatice - lebede, calre, reirenika etc.

Cum trăiește gâtul?

Titurile sunt de fapt foarte mici: greutatea lor este de numai 15-23 grame. Pentru a nu urca în timpul iernii, trebuie să găsească în mod constant și să mănânce fructe de padure și semințe, și dacă sunteți norocoși - atunci să lopați de la cortexul insectelor urcați. Unde trăiesc Snegiri și țâțe?Aproape toată timpul ei se îndreaptă spre căutarea de mâncare. Aceasta este una dintre cele mai frecvente păsări din Europa, care trăiesc peste tot, unde copacii sau arbuști cresc - în grădini, păduri, parcuri și chiar și străzi urbane foarte zgomotoase.

Ornitologii au mai mult de șaizeci de tipuri de celule care diferă una de cealaltă cu dimensiuni, culoarea penajului și stilul de viață. În țara noastră, titlurile mari, mufflele, Moscova și jaluzelele de mlaștină sunt cele mai frecvente. Aceste păsări pot fi găsite aproape peste tot, de la Krasnodar și Crimeea până la zonele îndepărtate și premmonstrate.

În regiunile sudice, ele conduc un stil de viață predominant, în timp ce strălucirea nordică cu debutul vremii reci preferă să convexă în margini mai calde și mai favorabile.

De ce sunt văzute în timpul ierbii și albastrul?

Reprezentanții mici ai detașării vrăbii sunt forțate aproape tot timpul să dedice alimente. În timpul verii, sarcina de extracție a alimentelor este ușor de rezolvat, deoarece insectele potrivite în alimente și semințe sunt literalmente la fiecare pas. În timpul iernii, în pădurile și grădinile de a trăi mai mult, păsările sunt apropiate de carcasa umană. Aici și găsiți mâncarea este mai ușoară, deoarece oamenii aruncă în mod constant grâul de pâine și închideți alimentatoarele de păsări și nu este atât de greu să găsiți un loc cald pentru noapte undeva sub acoperiș.

La sfârșitul iernii, când Pământul începe să se trezească, iar o varietate de bug-uri și păianjeni, melodii și lupte cu tauri sunt efectuate pe suprafață și în vrac din orașele mai aproape de natură - în pădurile, grădinile și parcurile din apropiere. Acolo, printre verdeața frunzelor, în locurile izolate, ei doresc cuiburile, există zidărie amânată de ouă și apoi se ocupă de descendenți. Unde trăiesc Snegiri și țâțe?Doar un observator atent va fi capabil să observe un cinematograf mic sau o lovitură de wrărit în ramurile groase. De aceea ne pare că vara păsărilor zboară de la marginile noastre undeva, deși, de fapt, își schimbă doar habitat.

Snegir, un balfinch obișnuit (lat. Pyrrhula Pyrrhula) - un cunoscut reprezentant al genului Pyrrhula. Datorită culorii sale caracteristice, această pasăre este ușor de recunoscut. Cel mai adesea, agresiunea poate fi văzută în oraș în timpul iernii - ei iubesc să fie atinși de Berries Rowan. Dar apare o întrebare naturală - unde Snegiri. Petreceți vara? Unde zburați? Care sunt aceste margini calde?

Să aflăm mai mult ...

Zona acestei păsări mici este foarte extinsă. Bullfiginul locuiește în Europa, Asia din față și East, Siberia, Japonia. Poate trăi atât în ​​pădurile din Highland, cât și în pădurile inferioare, evitând doar secțiunile aromate. În Rusia, păsările trăiește în zone de pădure și pădure, unde puteți întâlni copacii de conifere în cantități mari. Cele mai multe cum ar fi bullfinerii din văile râurilor. Snegier - o pasăre mică, dimensiune de la vrabie, deși vizual și pare mai mare. Bărbații au o colorare caracteristică, care este ușor de distins de alte păsări. Obrajii, gâtul, burta și laturile are un roșu strălucitor. Intensitatea culorii poate varia în funcție de afilierea speciilor de vrac și de caracteristicile sale individuale.

Spinul și umerii din pasăre sunt gri, iar pe cap există un "cap de cap" negru. Summaging arată mult mai modest. Gâtul, obrajii, burta și părțile laterale ale gri-maronii. Umerii și lenjerii - gri, iar spatele este maro maro. Capul este pe partea de sus, în jurul ochilor și ciocului, precum și la bărbați, culoarea neagră. Ați văzut lupta în oraș în timpul iernii, dar nu sunt văzute în altă parte.

Cu toate acestea, de la banda de mijloc a Rusiei Snegiri. De obicei nu zboară departe. Snegiri. a se referi la Păsări sedded . Asta este, ei aderă la teritoriul lor mic și nu zboară de oriunde. Și vedem în timpul iernii în timpul iernii, lângă casele noastre, uneori, pentru că, dacă iarna de zăpadă și înghețată, atunci ca alte păsări, nu există nimic de mâncat, pentru că ei zboară spre noi în căutarea de mâncare și apoi nu pentru o lungă perioadă de timp. El însuși a văzut de câteva ori, trăind în zona de stepă din Ucraina.

În vara trăiesc în păduri de conifere, hrănind de rinichii copacii, fructe de padure, fructe, semințe. Ei se comportă parfum în liniște și imperceptibil, ascunzându-se în coroanele copacilor, astfel încât le găsesc foarte dificile. În timpul iernii, găsirea de alimente devine mult mai dificilă, prin urmare Snegiri. Și merg în oraș. Interesele care trăiesc în latitudinile nordice zboară spre margini calde pentru iarnă, uneori făcând zboruri către distanțe uriașe.

Puteți întâlni luptele de iarnă în țările mediteraneene, precum și în nordul Africii și chiar Alaska. Pernaya se întoarce la locurile obișnuite de cuibărit la aproximativ la sfârșitul lunii martie - începutul lunii aprilie, iar femeia aproape imediat începe să facă un cuib.

Apropo, în vara bullf9, vă puteți întâlni în Caucaz, unde subspecia caucaziană mai mică cuiburi. Snegirul Ussuri se găsește în partea de sud a Orientului Îndepărtat și Sakhalin, un bullfinch gri - pe marginea sudică a Siberiei de Est și Central. Dar de la cumpărături obișnuite, toate aceste subspecii diferă mai puțin decât culoarea strălucitoare. Rudele relative ale școlii obișnuite - cuibăresc în Bullfinch Mongolian Altai și o bulgărească de lungă durată (Urgus), care trăiesc în Siberia de Sud.

Fotografie 6.

Fotografie 7.

Foto 8.

Fotografie 9.

Fotografie 10.

Apropo, amintiți-vă această întrebare:

De ce nu vedem niciodată spânzurarea?

 и 

Cine a împușcat în păsări?

. Dar ei spun că există

Parrot - oile ucigașe

 и 

Pasăre înfricoșătoare pelican! Articolul original este pe site Inforos Link la un articol cu ​​care se face această copie - http://infoglaz.ru/?p=54129

În cazul în care Snegiri trăiește în vară: informații interesante despre durata de viață a vracului

Snegir (nume latin - Pyrrhula Pyrrhula) - Pasărea este foarte mică, puțin mai mare decât vrabia. Acesta este un reprezentant al uneia dintre cele mai numeroase familii ale cântărețului - rolele. Alte păsări ale acestei familii sunt bine cunoscute - aceasta este Finles, Greenushki, Shcheglas, obraji, linte, pui etc. Toate, la rândul lor, alcătuiesc o detașare a vrăbii.

Bullfinul a fost descris mai mult de două sute de ani în urmă de naturalistul suedez Karl Linneem.

Despre ce este un balfinch, care este modul său de viață, de la care este dieta, precum și cum această pasăre locuiește în vară și unde în timpul iernii, a spus în acest articol.

Aspect

Cine nu știe ce arată în vrac? Imaginea fermecătoare a unei păsări mici, cu un sân strălucitor, este bine cunoscută și ne însoțește din copilărie. Deci, aici este una dintre principalele caracteristici ale unui bullfire-roșu sau roșu-roz, abdomen și obrajii de păsări.

Este imposibil să nu acordați atenție unei alte caracteristici a acestei păsări - o pălărie neagră, zone uluitoare în jurul ciocului și ochilor. Este demn de remarcat, totuși, că nu există un astfel de "cap" în pui.

Bullfinch closeup

Cele mai mari pene de coadă și aripi zboară și direcție - de asemenea, negru cu Bluette metalice. Culoarea umerilor și a spatelui bărbaților și femelelor diferă puțin - cel mai adesea sunt gri-albastru, uneori gri cu alte nuanțe.

Cu toate acestea, intensitatea culorii depinde nu numai de subspecii, ci și de caracteristicile individuale ale instanței pe care le-ați întâlnit. De exemplu, reprezentantul acestei familii este cunoscut pe Azore, în culoarea penajului cărora există o umbră roșie complet absentă. Dimpotrivă, subspecii caucaziene de bulgare se distinge de un luminos, obișnuit pentru noi.

În plus, femelele și umerii și abdomenul sunt întotdeauna griști, eventual maro cu maree de oțel. Asta este, ei nu sunt absolut atât de inteligenți ca bărbații.

Există subspecii destul de mari ale bullfinerului, există și un pat. Dar, în general, corpul unei păsări adulte în lungime nu depășește de obicei 13-15 cm. Wingspan - nu mai mult de 25-30 cm. Greutatea corporală obișnuită - 34

Bullfinch în timpul iernii

Unde trăiește Bullfire?

Această pasăre trăiește în păduri, grădini, parcuri - peste tot, unde sunt copaci cu o înălțime bună. Bullfinch va găsi azil și alimente în orice păduri, dar mai mult de toate preferate amestecate sau conifere, în special molid. Doar pe crengii din urmă, conform ornitologilor, ei își aranjează cel mai adesea cuiburile penetrate.

Și deloc, nu veți întâlni aceste păsări în zonele montane, lipsite de copaci, în tundra, da într-o stepă flanată.

Astfel, Bullfinch este locuitorul obișnuit al pădurilor din Rusia, Europa (până în nordul Spaniei și Greciei), țările parțial asiatice. Aceasta include, de asemenea, Kamchatka, Siberia, Japonia.

Mascul și femelă

Și în vara și iarna, agresiunea poate fi găsită în parcurile din orașele mari. Din cauza despăduririi în masă a pădurilor, pasărea a fost forțată să se prefacă în pădurile de parcare și să se obișnuiască cu prezența umană. Dar grădinarii nu sunt disprețuiți cu tauri de luptă - la urma urmei, mănâncă rinichi și chiar mici lăstari de copaci, inclusiv fructe. Cu toate acestea, sa dovedit că penele nu preferă să se hrănească cu aterizări culturale, aceștia "atacă" la arbori de grădină și arbuști numai în culturile, când lipsesc semințe și fructe ale altor plante.

Stil de viata

Snegiri - păsări monogame. Femeia pune ouă de două ori pentru sezon - din aprilie până în august. Cuibul în păduri de arbuști adânci, la o înălțime de 2-5 metri deasupra solului, o formă simplă în formă de cupă se bazează, de regulă, o persoană fizică. Masoneria se întâmplă de obicei de la 4 la 7 ouă. A rupt ouă cu pete roșii mici. Încărcați zidăria femeii din săptămâna a doua, în acest moment bărbatul o hrănește. Când apar puii, le hrănesc deja pe ambii soți, aducându-i la Goof.

Familie de Snagere

Numai puii vor crește atât de mult încât cuibul poate pleca, femeia și bărbatul încep să se pregătească pentru noul zidărie. Cuibul este fie curățat de paraziți, fie unul nou este construit. Interesant, tinerii din prima zidărie sunt, de obicei, aranjate nu departe de locuință, și din când în când, părinții îngrijiți își hrănesc copiii "seniori". Oamenii de observare vorbesc despre cazuri în care Chet Snegrey a avut grijă în acest fel și despre cinematografe tinere.

Câte limbi trăiesc

Despre durata exactă a vieții acestei păsări este dificil de spus. Desigur, în sălbăticie, astfel de reprezentanți mici sunt puțin probabil să trăiască mult timp. De regulă, termenul lor - de la 2 la 4 ani. Dar la domiciliu Snegiri se extinde mult mai mult: există date privind speranța de viață a persoanelor în captivitate de mai bine de 12 ani.

Alimente

Această pasăre, ca toate rolele, se hrănește în principalul hrană de origine vegetală - de aici, tendința sa de a se sta în pădure. În timpul perioadei de hrănire a puiilor, cu tastul este forțat să diversifice dieta nu numai prin semințe, fructe de padure și rinichi, ci și insecte mici, cel mai adesea păianjeni.

Aterzând Berry (în special, Ryabina, păducel), Bullfinch nu mănâncă carnea, transformând doar semințele în sine. În această pasăre ajută la un cioc scurt cu margini ascuțite, aproape la fel de puternice ca un papagal.

Bullfinch în timpul iernii

Numai tot felul de semințe sunt delicatețea preferată de Snegiree, probabil că au atras atenția celor care au încercat să-i hrănească în iarnă pâine tăiată.

Unde sunt Snegiri zboară în vară?

Majoritatea reprezentanților acestui tip de păsări, ca și restul rolelor, nu zboară nicăieri. O poveste bine cunoscută că Bullfinch este o pasăre de iarnă care nu suferă climatul de vară și, doar mai cald, pleacă în margini îndepărtate - ficțiune, dar numai parțial. De aici, apropierea de pene, ceea ce indică apariția lor numai cu frigul și prima zăpadă. Dar, de fapt, despre unde locuiește în timpul verii, există alte informații.

Deci, Krasnogruda este cel mai adesea păsări sedentare. În ajunul lunilor de iarnă, mizele cu tauri de luptă sunt convergente numai din acele locuri în care înghețurile sunt durabile și dure, este o taigă în unele zone din Siberia, pe Sakhalin. Unde zboară acești reprezentanți ai taigei? Biologia acestei specii nu este încă cunoscută ornitologilor, dar este clar că aceste pene fac zboruri către distanțe uriașe, alegând pentru iernile marginilor sudice îndepărtate. Oamenii de știință au motive să susțină că bullfiturile de iarnă merg la coasta mediteraneană, la partea de nord a continentului african și chiar și în Alaska.

Despre "Noi" Bullfinches

De ce, în vara "lui" Bullfires, aproape că nu ne întâlnim? Și faptul că în comportamentul său este o pasăre destul de secretă. Preferă o acoperire groasă în aer liber pentru a deschide locuri bine, Shryryaya acolo printre ramurile copacilor și căutând mese. Dacă doriți să vedeți unde locuiesc luptele cu tauri, atunci căutați-le în apartamentele de brad impasibile sumbre, dar nu este atât de ușor să luați în considerare micul Ptah. Da, și cuiburi, ea aranjează, de asemenea, în păduri, departe de căile rănite de cale.

Doi bastards.

Tradus din cuvântul latin Pyrrhula înseamnă "foc" - această pasăre este numită atât pentru tinuta roșie. Cu toate acestea, penajul umpluturii în vara devine dim. Și vocea ei, relativ liniștită, nu este aproape clară printre multifuncțiile zgomotoase.

În timpul iernii, devine mai dificil să se hrănească în pădure în pădure, aici suntem ocazional și suntem destul de norocoși pentru a satisface acest Pichuga cu capul roșu în curțile clădirilor rezidențiale, în grădinile și parcurile orașului. În timpul rece pe copacii acoperiți de zăpadă, acesta poate fi văzut de departe. Dar chiar și cei care s-au întâlnit cu faptul că spun că nu este un caz obișnuit. Urmărind păsările mici care preferă să se comporte în secret și neobservat, nu este posibil pentru o lungă perioadă de timp. Nu este nimic că există o credință în popor, conform căreia dintre ele pentru a vedea linia de agrement, pentru a obține știri pline de bucurie în curând.

Deci, unde sunt tampoanele în timpul verii? Da, acolo unde și în timpul iernii.

Bullfinch în casă

Desigur, unii pot argumenta că aceste păsări sunt secrete și înspăimântate. La urma urmei, ei au păstrează mult și destul de cu succes la domiciliu mulți iubitori. Snegir - de la animalele nepretențioase. Această pasăre are un penaj elegant și știe cum să nu dea nici un tril tare și plăcut. Poate fi Tame, și spuneți-o chiar simplu.

Cuplajul recent capturat, fiind plantat în cușcă, este de obicei ușor rănit. El bate despre tija noii sale locuințe și se poate naște. Prin urmare, este recomandat de obicei să lege Pasăre aripi. Doar o săptămână mai târziu, Pernata este de obicei stăpânită în captivitate. Ea se obișnuiește cu o persoană care se află în apropiere, cu mâinile și vocea. Pentru a menține un ton de viață normal, se recomandă o pasăre să producă din celulă astfel încât să poată zbura în jurul camerei. De regulă, celula nu se apropie - lupta în sine va găsi spatele "acasă".

Snegiri într-o cușcă

Cu toate acestea, în sălbăticie, lupta cu tauri este perfect făcută fără o persoană. În plus, activitățile economice și reducerea pădurilor contribuie la reducerea numărului acestor păsări. Ceea ce probabil îi face să se țină de oameni.

Acum știi despre unde trăiește Bullfin în vară și unde în timpul iernii.

Unde sunt balfii în timpul verii

Snegirul frumos Krasnogruda este asociat cu un îngheț puternic și cu picioarele clare. Copacii goi, maturați de păsări prietenoase, încep să ascundă o flacără stacojie, aducând vopsele într-un peisaj de iarnă monocrom.

Cu primele raze ale căldurii lui Snegiri zboară, lăsându-ne singuri cu viitoare căldură, fault de plop și praful urban. Cu toate acestea, pentru a întâlni Ptahu în luna iulie posibil, pentru că nu este nevoie să mergeți la grădina zoologică.

Bullfinch este un reprezentant stabilit al rolelor, astfel încât în ​​sezonul cald nu lasă limitele benzii sale climatice. De la mijlocul lunii aprilie, păsările de păsări încep să se organizeze pentru a migra în pădure, unde cuiburile sunt construite pe vârfurile copacilor.

În banda de mijloc și în sud preferă coroanele dense de extindere a pietrelor, iar în pădurile de conifere sunt închise la cele mai multe vârfuri ale brazilor. Ornitologii notează cea mai mare concentrație a reprezentanților din văile râului cu o pădure întunecată.

Cauza principală a plecării de primăvară în pădure este nevoia de confidențialitate pentru a elimina descendenții. Zgomotul orașului, abundența prădătorilor și pur și simplu cuiburile de cuiburi contribuie la reproducerea confortabilă. În al doilea rând, umflarea umflarea de primăvară se extinde dieta de păsări, iar varietatea de specii de plante din pădure favorizează saturația după perioada de iarnă foame.

Unde sunt balfii în timpul verii

Aspectul puiilor dezvăluie instinctele de vânătoare în vrac. Cazurile de pescuit a diferitelor solicitări mici în perioada de vară sunt văzute biologi. Nu fiți păsări prin consumul de hamei de hamei, astfel încât proprietarii de site-uri de grădină la distanță au posibilitatea de a contacta cu vrac chiar și în timpul verii.

Specialitatea vorbitorului este o spori într-un mediu științific. Faptul este că păsările nu mănâncă fructe de pădure și beneficiile întregului. În primul rând, ei sunt interesați de nucleele de semințe. Ornitologii susțin că, în acest fel, există o reducere a semințelor potrivite pentru dăunător.

Sfructele Snegiri sunt situate în partea de sus a copacilor la o distanță maximă de trunchi. Acest lucru sporește protecția descendenților de la kunități și pisici sălbatice. Cuibul de cuib este construit în locul gros al coroanei, pentru ao ascunde de ochiul rewtage-ului de yastreb sau bufnițe.

Din noiembrie, puii consolidați împreună cu părinții lor încep să se apropie de oameni. În ianuarie-februarie, cantitatea de hrană este minimă, astfel încât au fost încercate bile în parcuri și grădini, a respins fructele înghețate.

Cei care doresc să întâlnească cea mai mare parte a vara ar trebui să fie valabile în conformitate cu următorul algoritm:

  • Mergem la pădurea, cu predominanța raselor de conifere;
  • Dacă există un râu în apropiere - șansele sunt în creștere;
  • Găsim molid sau un mesteacan mare;
  • Căutăm binoculele cuibului de sus departe de cilindru.

Ne vei ajuta foarte mult, Dacă împărțiți un articol în rețelele sociale și plasați. Multumesc pentru aceasta.

Aboneaza-te la canalul nostru.

Chiar mai multe povestiri citite pe site "Bird la domiciliu" .

Toți oamenii știu că există păsări stabilite și există o migrație. Faptul că unii dintre ei zboară spre margini calde pentru iarnă, toată lumea este cunoscută. Dar în cazul în care luptele cu bucurie zboară în vară și, în general, ei zboară - nu toată lumea știe despre asta. Este în acest sens că vom da seama acum.

Unde va zbura de la priceperea vara

Aspect

Înainte de a înțelege unde zboară Bullfinch în vară, merită să decideți cum arată această pasăre. Deci, cu dimensiuni, este o vrabie puțin mai mare, operenimul este destul de pufos. Interesant va părea faptul că pieptul roșu strălucitor este caracteristic exclusiv pentru bărbații din păsările specificate, în ierburile aceluiași sân de culoare maro gri. În ceea ce privește habitat, aceste păsări trăiesc într-o bandă de păduri de conifere și mixte, iar numele "Târgul" vine din cuvântul "zăpadă".

Despre viața de iarnă

Ce fac aceste păsări în timpul iernii, sezonul rece? Deci, ei trăiesc în bucăți mici în medie 7-10 persoane. Cel mai rece pe stradă și mai mult îngheț, cu atât sunt mai mari datele dragi. Ei doar stau pe ramură, din când în când zboară pentru a obține mâncare. Și așa toată ziua. Odată cu abordarea întunericului păsărilor caută o tufișuri sau ramuri ascunse de copaci pentru a petrece noaptea. În ceea ce privește prima jumătate a iernii, păsările din acest moment, în cea mai mare parte, în natură, tăcuți, puteți auzi doar liniștea "Du-du". Când iarnă merge pe jumătate, soarele începe să strălucească mai strălucitor, de la Bullfding puteți auzi un cântec simplu. Pe măsură ce se apropie de căldură și de primăvară, aceste păsări cântă mai mult și mai tare, iar în mijlocul lunii aprilie au dispărut pur și simplu, iar înainte de apariția răcelilor, sunt puțini oameni îi vede și nu toată lumea să ghicească, unde au mers.

În cazul în care Bullfinfierul zboară după iarnă

Timp de vară

Mulți oameni pot fi interesați de problema în care Snegiri zboară în vară și va zbura deloc. Deci, poate părea că cineva se află pe principiul păsărilor migratoare pot fi trimise în regiuni mai reci. Dar este complet greșit. Bullfinch în natură - Pasărea este stabilită, iar pentru vara se ascunde pur și simplu dintr-o privire umană, ascunzându-se în păduri dense, ale căror. Cu toate acestea, ar trebui să se spună că toate aceleași lupte lupte la tampon au zburat în timpul verii din orașe și oamenii dens populați indică în locuri mai izolate. Ei vor veni cu cuiburi în ramurile groase ale copacilor de foioase sau la cele mai înalte ramuri ale pomului de Crăciun oriunde nimeni nu le poate lua sau nu le va vedea. Prin urmare, în vară, este destul de dificil să se uite la aceste păsări, pentru că se ascund cu pricepere de o persoană, practic fără să se dau.

De ce în timpul iernii Bullfinch mai aproape de oameni?

După ce a înțeles dacă Bulletin zboară pentru vara în margini mai reci, merită să spunem câteva cuvinte despre motivul pentru care aceste păsări în iarna se întinde în locuri aglomerate. Totul este simplu: în căutarea feedului. Pentru păsări, totul nu este rece (la urma urmei, temperatura lor, în medie, este de 41-42 de grade) și foamea. Lipsa de hrană este afectată grav pe corpul penelor, îngheț mai repede și chiar o pasăre sănătoasă poate muri. În acest moment, în pădure, este foarte greu în pădure, astfel încât bullfire zboară spre locul unde sunt oameni și unde poți să te simți mai bine. Cea mai dificilă timp pentru aceste pene, când ziua luminii este cea mai scurtă - în decembrie-ianuarie, atunci puteți vedea primele ciocniri pe străzile orașelor. Când alimente, puteți găsi cu ușurință în pădure mai des, păsările se întorc într-o situație mai convenabilă pentru ei, lăsând orașele aglomerate și satele.

Lee Fucking școlile pentru vară

Păsări de nutriție

După ce am înțeles unde zboară în timpul verii, merită, de asemenea, câteva cuvinte să spună despre ceea ce mănâncă aceste păsări. Unele concluzii se pot face, doar privesc ciocul lor. Deci, este destul de masiv și conceput pentru a sparge diferitele semințe și nuci mici. Cu toate acestea, nu pentru capturarea bug-urilor de vierme. De asemenea, aceste păsări se hrănesc cu rinichii copacilor, diverse fructe de padure, cu vedere la semințe de la ei și aruncând complet carnea.

Captivitate

După ce a răspuns la întrebarea în care bulferea zboară după iarnă (numai în pădure, rămânând în aceeași bandă), merită să spuneți câteva cuvinte și dacă aceste păsări pot fi păstrate în captivitate. Deci, este permis, totuși, pentru că celula ar trebui să fie spațioasă, înaltă, pe partea de jos, ar trebui să fie întotdeauna nisip și apă proaspătă. Este important să spunem că aceste păsări iubesc să înoate foarte mult, deci trebuie să oferiți o baie mică pentru ei. În ceea ce privește nutriția în captivitate, poate fi diverse fructe de padure și semințe, dar, în plus, este de asemenea important să se ofere verdeață proaspătă, precum și un morcov rase. În ceea ce privește regimul de temperatură, este ușor să ghiciți că aceste păsări ca răcoarea și se ascund de căldură. Prin urmare, celula este mai bine să se pună într-un loc răcoros, dar unde există și o lumină naturală, pentru păsări este foarte și foarte important. De asemenea, luptele cu tauri pot fi păstrate cu perechi sau chiar de bandă, punându-le cu păsări și câteva alte tipuri.

Snegiri zboară spre vara

Beneficiu

După toate cele de mai sus, poate apărea o întrebare logică: ce beneficiu este tancul luptător? În primul rând, este, desigur, plăcut sună din cântatul lui. Dar asta nu e tot. Aici, de exemplu, Bird Bird a încercat și se așeză pe ramura superioară pentru a-și curăța ciocul. Câteva semințe Rowan s-au îndepărtat și au căzut la pământ, dând viață un nou Tre. Și la fel de infinit, pentru că pasărea mănâncă destul de des.

Добавить комментарий